Ahmet Yenilmez: Ülkücü olarak anılmak istemiyorum

Ahmet Yenilmez: Ülkücü olarak anılmak istemiyorum

Ülkücü kimliğiyle tanınan oyuncu Ahmet Yenilmez, Ülkücülükten istifa etti.

Ülkücü kimliğiyle tanınan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, siyasi kimliği yüzünden sanat camiasında yalnız olduğunu ve bedeller ödediğini söyledi. Yenilmez, son zamanlarda Ülkücü camiadan kendisini hedef alan hakaret ve küfürlere maruz kaldığını söyleyerek isyan etti.

ÜLKÜCÜ CAMİAYA SON SÖZÜMDÜR

Sosyal medya hesabından açıklama  yaptığı açıklamada “Ülkücü camiaya son sözümdür” ifadesinin kullanan Yenilmez bundan sonra 'Ülkücü' olarak anılmak istemediğini belirtti.

Yenilmez, “Sabrettim. Hülasa sanırım susma zamanım geldi. Sizlerden ricam benim yüzümden artık birbirinizi kırmayın. Buyurun! Bugünden itibaren Ahmet Yenilmez de yok. Madem ülkücü camiaya bu kadar zarar verdim. Hepinizden özür dilerim. Bu dil bu lisan benim inandığım ülkücünün dili olmadı. İnşallah gazinocular kralı oğlu sanatçılar duygularınıza tercüman olur. Tıpkı Ozan Arif gibi bendeniz de başaramadım” diye konuştu.

"GAZİNOCU KRALI'NIN OĞLU"

Ahmet Yenilmez'in "Gazinocular Kralı'nın oğlu" olarak andığı isim ise, kısa süre önce MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan, Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan'dan başkası değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.