Fethullah Gülen'nden talimat: O kişiyi bitirin!

Fethullah Gülen'nden talimat: O kişiyi bitirin!

Cemaatin hedefine oturduktan sonra 5 yıl hapis yatan Ahmet Zeki Üçok, cemaat ve Fethullah Gülen ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu...

 

TSK içindeki Cemaat yapılanmasına dönük iddiaları ile gündem olan ve beş yıl hapis yatan Ahmet Zeki Üçok tahliye olduktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takvim gazetesinden Mevlüt Yüksel'e konuşan emekli askeri hakim "TSK'daki cemaatçileri ortaya çıkarınca bana savaş açtılar. 'O kişiyi bitirin' emrini ise bizzat Fethullah Gülen verdi" dedi.

"İpimi bizzat Fethullah Gülen çekti" diyen Zeki Üçok, şunları söyledi:

ABİLER  EMİR ÇALDIRIYORDU

"2009 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda Başsavcısı idim. Şikayetler üzerine soruşturma başlattık. O cemaatin TSK içinde illegal yapılanmaya gittiğini gördük.

Yeni mezun olmuş astsubay çavuş rütbeli 3 askerin 'abi' adlı kişiler ile buluştuklarını tespit ettik. 'Abiler' onlara "Ahmet Albay Alevi mi, Sünni mi? Namaz kılıyor mu? Hasan Binbaşı'nın kadınlarla ilişkisi var mı?" şeklinde fişleme yaptırıyorlardı.

Abiler bu astsubaylara "gizli emir" de çaldırıyorlardı. O dönem çaldırdıkları gizli emir ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ergenekon Terör Örgütü ile ilişkisi varmış gibi ilişkilendirmeye çalışıyorlardı.

Bunu şu şekilde yapıyorlardı: Çalınan gizli emir yazılı gizli evrak üzerinde kopyala-yapıştır ile kumpas evrakı düzenliyorlar. Sonra çaldıkları şifre ile, resmi haberleşme ve yazışma sistemimiz olan DYS'ye girerek bunu gönderiyorlar. Bu durumda üzerinde kumpas kurulan generalin kaçacak yeri kalmıyor. Çünkü resmi yazışma gibi olan sahte evrakı "DYS'den belirledik" diyorlardı."

GÜLEN "HEMEN BU İŞİ VE O KİŞİYİ BİTİRİN" DİYE TALİMAT VERMİŞ

TSK'nın içerisinde illegal olarak var olan bir yapılanmayı delilleri ortaya çıkarıldığı için Cemaat'in çok rahatsız olduğunu söyleyen Üçok şöyle devam ett:

"Aleyhime müthiş bir karalama kampanyası başlatıldı. Suçlarını avukatlar huzurunda itiraf eden, ayrıca bu suçları deliller ile şahitler ile belgelenen üç astsubaya hipnoz yaptırarak ifadelerini aldırdığımı iddia ettiler.

Aldığım bilgilere göre Fethullah Gülen "Hemen bu işi ve o kişiyi bitirin" diye talimat vermiş. Bu talimattan sonra 6 ay içinde cemaatin çeşitli görsel ve yazılı yayın organlarında hakkımda 1 milyon 236 bin 990 olumsuz haber yaptılar. Ne kadar alçak biri olduğum, Rusya'dan kadın getirip pazarladığım, rüşvetçi ve şantajcı olduğum ve bu nedenle tutuklandığım şeklinde haberler yaptılar.

Bundan sonra TSK bir darbe yapacaksa bunu cemaatçiler yapar."

YARGIDA HALA GÜÇLÜLER

Cemaat'in hala yargının içerisinde yüzde 60'lık oranda güçlü olduğunu belirten Üçok, "Bunların kim olduklarını herkes her kurumda ve yerde biliyor. Bana göre gelmiş geçmiş en güçlü siyasi iktidarın sahibi olan Başbakan Erdoğan bile ofisine böcek koyan ve kendisini dinleyen 5 polisin tutuklanmasını sağlayamıyor. Bunun nedeni ise yargıda gerçekten iyi organize olmaları..." ifadelerini kullandı.

Cezaevinden çıkış işlemlerinin 11 günde tamamlanamadığını, bu nedenle geç tahliye olduğunu söyleyen Üçok, "İki savcı ve 7 avukat arkadaşım ilgilendi. Hatta en son eşim Berrin Üçok, Yargıtay Başsavcısı'nın odasına giderek durumu anlattı ve çözüldü. Bana yapılan tıpkı Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya yapılan gibi paralel yapının beni mümkün olduğu kadar içeride tutmak istemesindendir. Ben beni geç tahliye eden hakim ve savcıları HSKY şikayet ettim. Göreceğiz bakalım, sonuç ne olacak?" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.