Aile Bakanı İslam: Ailelerin Yanında Olacağız

Aile Bakanı İslam: Ailelerin Yanında Olacağız

Aile Bakanı Ayşenur İslam, Karaman'daki facia ile ilgili, "Bizim alanımız ailelere psikolojik ve sosyolojik destek vermek. Biz de ailelerin yanında olacağız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Habertürk canlı yayına bağlanarak Karaman'da yaşanan ve 18 işçinin su basması sonucu mahsur kaldığı maden faciası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Ayşenur İslam, "Bu tür durumlarda bizim alanımız sosyal sorumluluk ve bu tarz şeyler. Biz ailelere destek olmak için hemen harekete geçtik. İl müdürümüz hemen orada çalışmalara başladı." dedi.

"AİLELERLE İLETİŞİMDE OLACAĞIZ"

Bakan İslam, "Ailelerimizle birlikte olmaya çalışacağız, onların yanında duracağız. Bu geceden itibaren ailelerle irtibat kuruyoruz. Onlarla iletişim kuracağız. Kaymakamlık ile de görüşmelerimiz oldu gerekenlerin yapılması için mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ İHTİMALE KARŞI..."

İslam, "İnşallah sağ kurtulmaları için her şey yapılıyor ama biz her ihtimale karşı önlemlerimizi alıyoruz. Ailelerimize, sosyal ve psikolojik destek vereceğiz." diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.