Airsoft

Airsoft

1990’lı yıllardan sonra ülkemizde popüler olmaya başlayan airsoft kendine özel sahalarda, ormanlık alanlarda veya terk edilmiş binalarda oynanabilir.

 

1990’lı yıllardan sonra ülkemizde popüler olmaya başlayan airsoft kendine özel sahalarda, ormanlık alanlarda veya terk edilmiş binalarda oynanabilir. Evo Sports Airsoft oyun alanları içerisinde hem açık kırsal alanlar vardır hem de ormanlık bazı setler. Ayrıca bazı bölgelerde sadece bu oyunda kullanılmak üzere düzenlemiş boş binalar bulunur. Airsoft oyununu istediğiniz herhangi bir yerde herhangi bir düzenek olmadan oynayamazsınız. Oyun alanlarının sahip olması gereken bazı özellikler vardır bu özelliklerin başında da sivil hayattan uzak olmak gelir. Tıpkı Paintball gibi diğer outdoor sporları gibi bu oyunu açık havada, şehir merkezinden uzakta, kimsenin oyuna karışamayacağı ve oyundan etkilenemeyeceği bir yerde oynamak gerekir.

      İlkel Airsoft silahların sistemleri çoğunlukla paintball silahlarının uyarlamalarıydı.  (karbondioksit) gazı ile çalışan, önceleri tek atışlık daha sonra yarım ve tam otomatik hale getirilen silahlar, günümüzdeki birçoğunun aksine her atışta bir kovan ejekte etme özelliğine sahiptiler. Fakat genelde vatandasin çoğunun satın alabileceği oyuncaklardan değildi. Ortalama fiyatları, 1000$ civarındaydı ve üreticileri sayıca çok azdı

Evo sports Airsoft hakkında daha fazla bilgi için buradan https://shop.evosports.com bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.