AK Parti Batman seçim bürosuna saldırı!

AK Parti Batman seçim bürosuna saldırı!

Batman'da AK Parti seçim lokaline silahlı saldırı düzenlendi. AK Parti eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu hayatını kaybetti.

Gerçekleşen saldırıda AK Parti eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren zanlı ise kaçarken vuruldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırının alacak-verecek meselesinden çıktığı öne sürülüyor. Polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Ak Parti Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak anlaşmazlığından kaynaklandığını belirtirken, Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, saldırganın kim tarafından vurulduğunu görmediklerini söyledi. 

AK Parti Batman 22. Dönem Milletvekili Nezir Nasıroğlu

SALONA GİRİP ATEŞ EDİP KAÇTILAR

Turgut Özal Bulvarında Ak Parti Batman il Başkanlığı yakınlarında bulunan Ak Parti seçim lokaline bugün saat 14.20 sıralarında gelen bir kişi, tabanca ile içeride 4-5 el ateş ettikten sonra lokalden hızla kaçtı. Saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi.

"OLAYIN SİYASİ BOYUTU YOK"

Yaralanan saldırgan Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ak Parti Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu.

"OLAY NEDEN GERÇEKLEŞTİ BİLMİYORUZ"

Saldırı sırasında lokalde bulunan Ak Parti Batman 4. sıra Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi:

"Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.