Kaza yapan vekillerin son durumu

Kaza yapan vekillerin son durumu

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Muş'ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Önal, Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ'ın yarın sabaha kadar gözetim altında tutulacaklarını söyledi.
 
Yaralı milletvekilleri ve beraberlerindeki kişinin sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntının olmadığını belirten Önal, ''Kırık ve çıkıkları bulunmuyor. Tedbir amaçlı yarın sabaha kadar hastanemizde gözetim altında tutacağız. İstemeleri halinde taburcu edebiliriz'' dedi.
 
AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık durumları açısından herhangi bir sıkıntının bulunmadığını ifade etti.
 
Doktorların da bu yönde karar verdiğini ifade eden Demiröz, ''Kazanın etkisiyle vücudumuzun bazı bölgelerinde hafif ağrılar var. Bunların geçici olduğunu söylediler. Ancak kamuoyunun dikkatini şu noktaya çekmek istiyorum. Bölgede yoğun kar yağışı sebebiyle bir afet yaşanıyor. Biz milletvekilleri olarak bunu afet olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın da tedbirli olmaları gerektiğini düşünüyoruz'' diye konuştu.
 
AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler de kazanın büyük olduğunu, şans eseri herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediğini belirterek, ''Yaşadığımız kazanın boyutu oldukça büyüktü. Ancak bizde ve arkadaşımızda ciddi bir sıkıntı söz konusu değil. Buna şükrediyoruz'' ifadesini kullandı.
 
Muş-Bingöl karayolu Köprüköy mevkisinde AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu'na ait, Hasan Bozgüç yönetimindeki 34 FA 0013 plakalı otomobil, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda devrilmişti.
 
Kadirioğlu ile Bozgüç'ün yara almadan atlattığı kaza sonrası AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile araçta bulunan Kerem Arabağ, hastaneye kaldırılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.