Tayyar: CHP, Sarıgül'e kazık attı

Tayyar: CHP, Sarıgül'e kazık attı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Son Söz programında yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Tayyar, 'CHP, Sarıgül'e kazık attı. Hem Şişli'yi hem de Büyükşehir'i kaybedecek' ifadelerini kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Erkan Tan'ın yaptığı Son Söz programında, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Tayyar, 'CHP, Sarıgül'e kazık attı. Hem Şişli'yi hem de Büyükşehir'i kaybedecek' ifadelerini kullandı.

Son Söz'de gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Şamil Tayyar, yerel seçimlere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Seçim yarışında kendisinden emin olan Mustafa Sarıgül'ün, 'Deprem olacak, sarsılacaklar' sözlerine Tayyar, 'Deprem olacağı kesin. O zihninde bir deprem yaşayacak' karşılığını verdi.

CHP'nin Sarıgül'e çok büyük kazık attığını savunan Tayyar, 'Hem Şişli Belediyesi'ni kaybecek hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kaybedecek' dedi.

'Eğer Şişli'de kalsaydı büyük bir ihtimalle kazanırdı' diyen AK Partili Tayyar, 'Şimdi kaybetmiş olacak. Zaten Büyükşehir'i kazanma ihtimali yok' ifadesini kullandı.

'SARIGÜL 30 MART'TAN SONRA SİYASİ MEFTA OLACAK'

Şamil Tayyar, '30 Mart'tan sonra zannediyorum bir genel başkanlık yarışı olacak. Onun içinde psikolojik sınır yüzde 36.5'tur. Yani Sayın Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu zaman yüzde 36,5 civarında bir oy almıştı. Kılıçdaroğlu'nun aldığı oyu geçerse Mustafa Sarıgül'ün CHP'de genel başkanlık yolu kısmen açılabilir. Ama ben her şeye rağmen Sarıgül'e bu fırsatın doğmayacağını düşünüyorum. Sarıgül bir projedir. Ama bu projeyi hazırlayan senaristlerin bunu hayata geçirmesi zor. Bu seçim Sarıgül açısından hem Ankara yolculuğu hem Büyükşehir hem de Şişli bakımından üçlü bir kayıp olacak ve artık 30 Mart sonrası siyasi mefta olarak hafızalarda yer alacaktır' şeklinde konuştu.


rotahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.