Çelik: "Erdoğan'ı karşılamaya gelmeyin!"

Çelik: "Erdoğan'ı karşılamaya gelmeyin!"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik A Haber canlı yayınında Banu El'in sorularını cevapladı.

Afrika gezisi dönüşü Başbakan Erdoğan'ı büyük bir kalabalığın karşılayacağı iddiasının doğru olmadığını söyleyen Çelik, "Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok" dedi.

Kulislerde bir süredir artan Gezi Parkı protestocularına bir yanıt olarak Başbakan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda yüzbinlerce Ak Partili tarafından karşılanacağı iddiası dolaşıyordu.

Bu İstanbul'da gerilimi yükseltecek iddia bugün Ak Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'e yöneltildi.

Çelik, iddiaları şöyle yanıtladı:

"Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır"

"KİMSE BAŞBAKAN'I KARŞILAMASIN"

"Ak Partiye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle birşeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle birşeye ihtiyacı yok."

"Miraç kandili nedeniyle müminler biraraya gelecekler. Onlara de sesleniyorum. Sükunet içinde dua edilecek, ibadet edilecek. Sevginin hakim olması gereken huşu içinde ibadet edileceği bir gecedir. Bu geceyi de birileri birilerine zehir ederse bu da çok yazık olur. Böyle birşey olacağını da beklemiyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.