AK Parti Genel Başkanı Kurtulmuş'un Koruma Ekibi Kaza Yaptı

AK Parti Genel Başkanı Kurtulmuş'un Koruma Ekibi Kaza Yaptı

Gaziantep'teki temaslarını tamamladıktan sonra Adıyaman'a gitmek için yola çıkan AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un koruma ekibi kaza yaptı.

Gaziantep'teki temaslarını tamamladıktan sonra Adıyaman'a gitmek için yola çıkanAK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un koruma ekibi kaza yaptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Adıyaman Karayolunda meydana geldi.Gaziantep'teki temaslarını tamamladıktan sonra Adıyaman'a gitmek için yola çıkanAK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un koruma ekibinin içinde bulunduğu 27 FD 643 plakalı otomobil, Bedir köyü civarında Bekir Ayaz yönetimindeki 27 BA 457 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle araçlar hurda yığınına dönerken koruma aracında bulunan polis memuru Ali Öner, yanında bulunan diğer polis memuru ve Bekir Ayaz yaralandı.

GAZİANTEP-ADIYAMAN KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza sonrası yaralı polis memurları ve vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için tedbir aldı. Olay yerinde inceleme yapılırken jandarma ve polis ekipleri yaralanan polis memurlarının otomobilde silahlarını aradı. Yapılan incelemenin ardından her iki araçta çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Bu sırada Gaziantep-Adıyaman karayolu kısa bir süre trafiğe kapatıldı.HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.