Mehdi Eker'e protesto şoku

Mehdi Eker'e protesto şoku

AKP il başkanları toplantısının gerçekleştirildiği AK Parti Genel Merkezi'nin önünde İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, iki vatandaş tarafından protesto edildi.

Efkan Ala, gazetecilere açıklama yaptıktan sonra aracına doğru yöneldiği sırada bir kişi kendisiyle konuşmaya başladı.
 
İsmi öğrenilemeyen bu şahıs, konuşmalardan anlaşıldığı kadarıyla bir bankadan çekmiş olduğu krediden dolayı zarar ettiğini ve 6 aydır evine gidemediğini söyledi. Bu şahıs Efkan Ala ile konuştuğu sırada Tarım Bakanı Mehdi Eker de oraya geldi. Söz konusu şahıs, Mehdi Eker'i görünce, "İşte bizi mağdur eden Tarım Bakanıdır. Bizi perişan etti. Benim paramı verecek. 450 bin lira zarar etmişim. Benim çoluk çocuğumu perişan etti. Beni mağdur etti. Evim elimden gitti." gibi ifadeler kullandı. Korumalar tarafından bakanlardan uzaklaştırılan şahıs, daha sonra bakanların çağırmasıyla yine yanlarına geldi.

Burada da Eker'e tepki gösteren şahıs, Tarım Bakanı'na, "Beni kovalıyorsun ama beni kovaladın içeride. Çiftliğim iki senedir kapalı. Günde 50 kişi elimden ekmek yerdi. Şimdi mağdurum." dedi. Eker'in ise "Doğru konuşmuyorsun" dediği duyuldu. Ardından, "50 senelik esnafım bu hükümet döneminde mağdur oldum." diyen şahıs, bakanlığın aracına bindirildi. Ardından şehit babası olduğunu belirten bir başka kişi de yine Efkan Ala ile konuştu. Bu şahıs da yine bakanlık aracına bindirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.