Kurtulmuş, parti borcu için mercedesini satmış

Kurtulmuş, parti borcu için mercedesini satmış

AK Parti'ye katılacağı açıkalanan HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un, parti borcu için Mercedes marka makam aracını sattığı ortaya çıktı.

NEBAHAT KOÇ'UN HABERİ
 
2 Eylül'de İstanbul'daki programla AK Parti'ye katılacak HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un, parti borcu için Mercedes marka makam aracını sattığı ortaya çıktı.
 
Has Parti Genel Sekreteri Kazım Arslan konuyu doğrulayarak, "Bu parti ne Hazine yardımı ne kimseden bir şey almadı. Müteahhitlerimiz, kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeceklerimiz de yoktu. Bu parti 20-30 arkadaşın katkılarıyla bugünlere geldi. O yüzden bir süre önce ciddi mali kaynak bulamama sıkıntısıyla karşı karşıya kalındı. Partinin birtakım borçları için Kurtulmuş'un Ankara ve İstanbul'da kullanmak üzere, biri partiyekayıtlı, biri kiralık olan makam aracından mülk olanı satıldı. Satılan Mercedes marka makam aracının parasıyla personel maaşı ve kiralar ödendi. Şu anda Kurtulmuş'un kullandığı Mercedes marka makam aracı da zaten kiralıktır" dedi.
 
Arslan, partinin kapatılmasının görüşüleceği 19 Eylül'deki olağanüstü genel kurulunda, partinin malvarlığının da tasfiyesi konusuyla ilgli olarak da, "Şu anda malımız mülkümüz de borcumuz da yok. Bir kısım demirbaşımız dışında öyle araçlar, binalar söz konusu değil. Çünkü illerdeki bütün faaliyetlerimiz büyük ölçüde arkadaşlarımızın kendi imkanlarıyla yürüyor. Genel merkez binamız da kiralık" şeklinde konuştu.
 
KAYNAK: VATAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.