AK Partili kadınlar referanduma hazır

AK Partili kadınlar referanduma hazır

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları üyeleri, anayasa değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılması planlanan referandum süreci için çalışmalara başladı.

 AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, "Bu ülkenin koşması için, önündeki engellerin kaldırılması için ne çalışma gerekiyorsa o çalışmayı bugün 'Bismillah' diyerek başlatacağız. İnşallah referandum sandığına gidene kadar da hiç durmayacağız, hiç yorulmayacağız." dedi.

Eyüp Sultan Camisi avlusunda toplanan kadın kolları üyeleri burada dua etti. Gazetecilere açıklama yapan İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Eyüp Sultan'da dua ederek Eyüp ilçesinde çalışmalara başladıklarını söyledi.

Döğücü, ilçelerdeki bütün mahallelerde sandık yönetim kurulu üyeleri ve mahalle yönetim kurulu üyelerinin hazır olduğunu belirterek, "Biz onlara gideceğiz, Sayın Başbakanımızın mektubunu ileteceğiz. Önümüzde referandum süreci var. Bu referandum sürecinde, her mahalle yönetim kurulu üyesine ve her sandık yönetim kurulu üyesine sayın Başbakanımızın bizzat imzalayıp, isimlere gönderdiği mektupları takdim ederek, bugün saha çalışmamıza başlıyoruz." diye konuştu.

Kadın kollarının hava şartlarına rağmen çalışmalara devam edeceğini kaydeden Döğücü, şöyle konuştu:

"Hava muhalefeti dahil hiçbir muhalefet bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Biz güçlü ve yeni Türkiye'nin artık harekete geçmesine, yürümesine değil koşması gerektiğine inanıyoruz. Bizi 35 yıllık vesayet sisteminden, darbe anayasasından kurtaracak olan bu anayasa değişikliğine, bu yönetim sistemi değişikliğine 'evet' demek için var gücümüzle sahada olacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız, her eve gireceğiz Allah'ın izniyle."

Şu anda 957 mahalle teşkilatının kurulu vaziyette olduğunu vurgulayan Döğücü, seçmenlere ulaşma noktasında sıkıntı çekmediklerini ifade etti.

Şeyma Döğücü, artık yola çıkma, sahaya inme, 'Bismillah' deme zamanı olduğunu aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz bu vatan uğruna, bu ülke, bu millet için, bu bayrak için evlatlarını şehit vermeyi göze almış anneleriz, kardeşlerini şehit vermeyi göze almış kız kardeşleriz, kendi canlarını feda etmeyi göze almış kahraman kadınlarız, bu ülkenin koşması için, önündeki engellerin kaldırılması için ne çalışma gerekiyorsa o çalışmayı bugün 'Bismillah' diyerek başlatacağız, inşallah referandum sandığına gidene kadar da hiç durmayacağız, hiç yorulmayacağız. Ben İstanbul Kadın Kolları teşkilatımıza çok güveniyorum, bomba gibiyiz elhamdulillah, bu memleket için yapamayacağımız şey yok. Biz yürekli, bu vatana sevdalı kadınlarız. Hepimiz 'biz de varız' diyoruz."

Basın açıklamasına, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı.

 

 

AK Partili kadınlar referanduma hazır

AK Partili kadınlar referanduma hazır

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.