AK Parti milletvekillerine taşlı saldırı

AK Parti milletvekillerine taşlı saldırı

Adana'da Seyhan ilçesine bağlı mahallelerde seçim çalışması yapan AK Parti milletvekili adayları terör örgütü yandaşlarının taşlı sopalı saldırısına uğradı.

Olay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi mahallesi'nde yaşandı. Milletvekili adayları Mehmet Şükrü Erdinç, Ali Yüzükçü ve Ebubekir Akdeniz parti çalışmalarını anlatmak için bir kahvehaneye girdi. Burada bir kişinin sözlü saldırısına uğrayan vekil adayları, daha sonra çevreden toplanan terör örgütü yandaşlarının taşlı ve sopalı saldırısına maruz kaldı.

Araçlarının camları kırılan ve kaportaları hasar gören milletvekili adaylarından Mehmet Şükrü Erdinç boynundan sopa darbesi aldı. Ali Yüzükçü ve Ebubekir Akdeniz'e de taş isabet etti.

Seçim çalışmasında kullanılan kullanılan 1'i minibüs 3 araç hasar gördü. Saldırının ardından Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen araçlarda olay yeri ekipleri parmak izi incelemesi yaptı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude de saldırıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan milletvekili adayları ile görüştü.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren vekil adayları buradan çıkarken gazetecilerin sorularını cevapladı. Milletvekili adayı Ali Yüzükçü, olayı bir kaç kendini bilmez cahilin yaptığını söyledi. Mehmet Şükrü Erdinç ise saldırıyı yapanları kınadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.