İşte AK Parti'nin son oy durumu!

İşte AK Parti'nin son oy durumu!

Hükümete yönelik komplo girişimini gazetemize değerlendiren AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, üç ayaklı operasyonu vekomplo girişimi iddialarını Türkiye gazetesinden Ercan Gürses'e değerlendirdi.

Türk demokrasi tarihinde birçok iktidarın benzeri komplolar sonucu devrildiğini hatırlatan İpek, "Artık o günler geçti. Enbüyük güvencemiz Meclis'teki üçte iki çoğunluk. Bu yüzdenproblemleri büyütemezler" dedi. İpek, şunları söyledi:

 

"Bana göre 17 Aralık süreci, Gezi olaylarının devamıdır. Ozaman da parlamento çoğunluğuna çarpıp geri dönmüşlerdi, yine öyle olacak. Biz bu üçte iki çoğunluğumuza o kadargüveniyoruz ki, onların içerisinden bir kısmını belediye başkan adayı olarak gösterdik. Grubumuz sapasağlam. Erken seçim AK Parti'nin yetkili kurullarında konuşulmadıbile. İma yoluyla bile gündeme gelmedi. Biz rahatız. Gündemimizde genel seçim değil, işlerimiz var. Türkiyegenelindeki oylarımız yüzde 50'nin üzerinde. Hatta 17 Aralık süreci ve hükümete yönelik komplo girişimi bu desteği artırıyor. Anketlerle bunu tespit etmiş durumdayız."

haber10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.