Sefer Üstün 'CHP'lilerin hepsi ağlaşıyorlar.'

Sefer Üstün 'CHP'lilerin hepsi ağlaşıyorlar.'

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Bir fezleke açıldı diye CHP'lilerin hepsi ağlaşıyorlar. Bizim liderimize ne eziyetler yapıldı, mahkemelere girdik. Hiç ağlaşırken gördünüz mü siz bizleri, sızlanırken gördünüz mü" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sapanca Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlen kongrede partililere hitap etti.

Üstün, "Geçen arabamla geziniyorum, şoförüm meclise sokacak ama meclis başkanının kapısının önünde bir kalabalık var; geçeceğiz oradan geçemiyoruz. Dedim ki 'hayrola, ne var, niye durdun burada'. Şoförüm, 'başkanım, bir cenaze filan var galiba, insanlar ağlaşıyorlar, bir matem var. Nasıl yapsak öteden mi dolaşsak acaba' dedi. O arada yol açıldı, biz aradan geçtik. Otuz metre ilerde durduk. Arabadan indim. Sonra polislere sordum, 'nedir bu telaş, nedir bu ağlaşma, ne var burada', dedi ki 'başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'na bir fezleke mi ne açmışlar, hepsi toplanmış milletvekilleri, meclis başkanın odasına gelmişler'. 'Yani bütün gürültünün sebebi bu mu' dedim. 'Bir fezleke açıldı diye hepsi ağlaşıyorlar mı'? Bizim liderimize ne eziyetler yapıldı, mahkemelere girdik. Hiç ağlaşırken gördünüz mü siz bizleri, sızlanırken gördünüz mü? Herkes gibi boynumuzu büktük. Gittik, cezamızı çektik. Onlar tamamen kuru gürültü. Şuan mecliste 622 tane fezleke var. Bunlardan bir tanesi de benim. Depremde, o deprem şartlarında Adapazarı Meclisinde görev yaparken, attığım bir imzamdan dolayı dava açtılar. Diğer arkadaşlarım beraat etti. Benim dosyam durduğu için kaldı. Beni hiç ağlarken gördünüz mü? Hiçbir AK Parti'liyi ağlaşırken gördünüz mü? İç politika malzemesi yapmak üzere, kendi partisindeki bir takım şeyleri yapmak üzere; işte bunları kullanıyorlar" diye
konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.