"Sakarya'da 17-0 yapmak için uğraş vereceğiz"

"Sakarya'da 17-0 yapmak için uğraş vereceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz:- "Gerek belediye başkanı adayı olalım gerekse olmayalım gerekse tercih edilelim gerekse tercih edilmeyelim, var gücümüzle gece gündüz çalışarak bundan sonraki süreçte Sakarya'da yeniden 17-0 yapmak için uğraş verece

SAKARYA (AA) - AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Gerek belediye başkanı adayı olalım gerekse olmayalım gerekse tercih edilelim gerekse tercih edilmeyelim, var gücümüzle gece gündüz çalışarak bundan sonraki süreçte Sakarya'da yeniden 17-0 yapmak için uğraş vereceğimizi deklare etmiş bulunuyoruz." dedi.

Partisinin Sakarya İl Başkanlığı'nda yerel seçimler öncesinde durum değerlendirmesi yapmak amacıyla milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Yavuz, toplantının ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini, büyük bir ekonomik saldırı, manipülasyon ve suikastla karşı karşıya kaldığını aktaran Yavuz, "AK Parti'nin iktidara gelişinin üzerinden yaklaşık 16 yıl geçtiği şu süreçte biraz daha dışarıdan gelen bu baskıların, saldırıların arttığını görüyoruz. Bir kere düşünmemiz gerekiyor, neden bu saldırılar bugün zirveye ulaştı? Çünkü Türkiye çok büyük icraatlarla, işlerle yol almaya devam ediyor, prangaları bir bir kırıyor ve gerçekten dünyayı hayrete düşürecek şekilde büyük projelerin hesabını yapıyor. Mesela S-400'leri Türkiye'ye getirmek, Kanal İstanbul, 3. havalimanı ve nükleer santralleri inşa etmek gibi..." diye konuştu.

Bütün bunları yapan Türkiye'yi bir daha zapt edemeyeceğini düşünen birtakım çevrelerin, son bir hamleyle adeta Türkiye'yi tökezletmeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oyundan düşürmeye ve Türkiye'yi o eski kötü günlere mahkum etmeye çalıştığını vurgulayan Yavuz, Türk milletinin 15 Temmuz'da olduğu gibi Erdoğan'ı sahipsiz bırakmamaya ve AK Parti'nin arkasında kenetlenmeye son derece niyetli olduğunu çünkü AK Parti'nin kaderinin artık Türkiye'nin kaderi olduğunu herkesin bildiğini kaydetti.

- "Sakarya'da yeniden 17-0 yapmak için uğraş vereceğiz"

Ali İhsan Yavuz, çalışmalarına daha da hız vermek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"AK Parti'yi sahipsiz bırakmamak, büyük ustamızdan biraz daha yük almak olduğu düşüncesiyle hareket etmek istiyoruz. Bize düşenin biraz daha fedakar davranmak olduğu, 'Nöbetin nerede tutulduğunun önemi yok, aslolan nöbeti nasıl tuttuğumuzdur.' anlayışıyla hareket etmenin doğru olacağını düşündük. Biz yeter ki tekerlek tümsekte kalmasın, Türkiye yol almaya devam etsin, milletin, ümmetin, insanlığın başında böyle güçlü bir lider, büyük ustamız Erdoğan gibi bir lider, o güçlü liderlik anlayışıyla devam etsin istiyoruz. Buradan baktığımızda bütün arkadaşların görüşü şudur; aslında böyle bir yazı da kaleme aldık açıkçası, her arkadaşımız adeta bu yazının altını imzalarcasına, böyle davranacağımızı, bunun böyle bilinmesi gerektiğini deklare etmek istedi. Ben de onu seslendirmek istiyorum. 'Manzara buysa bizim belediye başkanı adayı olup olmamamız daha az öneme sahip bir şeydir, hatta önemsiz bir şeydir.' diyor arkadaşlar. Yeter ki Türkiye bu güçlü gidişatına devam etsin. Yeter ki başımızda büyük usta Recep Tayyip Erdoğan varlığını korusun.

Dolayısıyla gerek belediye başkanı adayı olalım gerekse olmayalım gerekse tercih edilelim gerekse tercih edilmeyelim, var gücümüzle gece gündüz çalışarak bundan sonraki süreçte Sakarya'da yeniden 17-0 yapmak için uğraş vereceğimizi deklare etmiş bulunuyoruz. Her arkadaşımız diyor ki, 'Yeter ki 17-0 yapalım, büyük ustamız başımızda olsun, bu tekerlek tümsekte kalmasın, aday olalım veya olmayalım, hiçbir anlamı yoktur, gece gündüz var gücümüzle çalışmamızı sürdürelim ve yeniden Sakarya 17-0 olsun, verdiğimiz her oyla büyük ustamız Erdoğan biraz daha güç kazansın."

Yavuz, bu hassasiyeti, güzel duruşu gösteren, bu dava bilincini ortaya koyan belediye başkanı, ilçe başkanı, il teşkilatını tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.