AK Parti'den Trakya Sokak İftarı

AK Parti'den Trakya Sokak İftarı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, ''Trakya'da da kardeşlerimizle aynı sofrayı kurup, onlarla ramazan coşkusunu yaşayarak, kucaklaşmak istedik'' dedi.

 

Babuşçu, İstanbul İl Başkanlığı tarafından Babaeski ilçesinde düzenlenen ''Trakya Sokak İftarları'' etkinliğinde yaptığı konuşmada, ramazan ayının çok farklı bir zaman dilimi olduğunu, ramazanda paylaşmanın, kardeşliğin zirve yaptığı belirtti. 

     AK Parti olarak bu ülkenin bütün değerleri ve nimetleriyle beraber olmayı, Türkiye'yi hak ettiği aydınlık yarınlara taşıyabilmeyi her vesileyle ortaya koyduklarını anlatan Babuşçu, şunları söyledi: 

     ''İstanbul teşkilatı olarak ramazanı her yıl dolu dolu yaşamak isteyen bir partiyiz. İstanbul'da şu an hemen hemen her mahallede, her ilçede böyle bir sofra kuruludur. İstanbullular aynı sofra etrafında, zengini, fakiri her ne olursa olsun beraber olup paylaşıyorlar. Trakya'da da kardeşlerimizle de aynı sofrayı kurup, onlarla ramazan coşkusunu yaşayarak, kucaklaşmak istedik. Güzel bir iş yaptığımızı, rabbimin rahmet ayını dolu dolu yaşadığımızı bizzat görmekteyim.'' 

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın Türkiye'nin aydınlık yarınlara kavuşması için gece gündüz çalıştığını ifade eden Babuşçu, Başbakanın genel başkan olduğu bir partide görev yapmaktan büyük onur duyduklarını belirtti. 

     Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Arakan'daki Müslümanların acısını dindirmek için yardım kampanyası başlattığını hatırlatan Babuşçu, ''Yardım kampanyasından önce Arakan'daki vatandaşlarımıza katkı olsun diye cep telefonlarımızın mesaj bölümüne 'Arakan' yazıp 5601'e göndererek 5 liralık yardımda bulunabilirsiniz. 5 lirada Arakan'da bir sofra kurmak için yeterlidir''diye konuştu. 

     Babuşçu konuşmasının ardından partilileriyle beraber orucunu açtı. Etkinlik sema gösterisi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.