AK Parti'den Paralel Yapı'nın 'pankart' iftirasına cevap

AK Parti'den Paralel Yapı'nın 'pankart' iftirasına cevap

Paralel çetenin tetikçilerinden Rotahaber, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde asıldığı görülen bir pankartı yayınlayarak, pankarttan AK Parti'yi sorumlu tuttu.

7 Haziran seçimlerinden önce istikrarın sürmesini isteyen gönüllüler tarafından "Başörtüsü zulmü, yazarkasa atılması, Terör (PKK) sorunu, İmam Hatip Okulları" gibi sorunlarla alakalı pankartlar asılmıştı.

Cemaat tetikçisi Rotahaber, terör sorunu ile ilgili pankartı AK Parti'nin astığı iftirasını atarak, 7 Haziran seçimlerinden önce 4-5 gün asılı kalmış olan ve yine yanlış anlaşılmalara sebep olabileceği düşüncesiyle AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından kaldırtılan pankart üzerinden AK Parti'yi yıpratmaya çalıştı.

İLÇE BAŞKANLIĞI HABERİ YALANLADI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada haberin iftira olduğu belirtilerek, "Bu iftirayı atanlaraı önce Allah'a daha sonra yüce milletimize havale ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SÖZCÜ DE İFTİRAYI HABERLEŞTİRDİ

Yalan ve asparagas haberlerine bir yenisini daha ekleyen Sözcü ise, iftirayı "AKP pankartı sosyal medyayı salladı" başlığıyla haberleştirerek okuyucularını yanılttı.

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.