AK Parti'den Sarıgül Açıklaması

AK Parti'den Sarıgül Açıklaması

Numan Kurtulmuş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşulan Mustafa Sarıgül'ün AK Parti için bir risk oluşturmadığını ifade etti.

Ajansların haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sarıgül 'ün AK Parti'yi hiçbir şekilde etkilemeyeceğini şu anda kamuoyu yoklamaları da zaten gösteriyor, açıklamasını yaptıktan sonra da ekledi: "AK Parti'nin İstanbul seçimlerinde rahat bir şekilde seçimleri alacağını görüyoruz. Aradaki farkın da oldukça yüksek olduğunu görüyoruz" 

Ayrıca İstanbul'da belediyesi AK Parti'de olmayan ilçeler üzerinde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Kurtulmuş, "Her ilçede oyumuzu daha da arttıracak çalışmalar içerisinde olacağız" diye konuştu. 

AK Parti'li Kurtulmuş, AK Parti'nin İstanbul il teşkilatının herhangi bir zafiyet içerisinde olmadığını anlatırken "İstanbul ve ilçelerinde en başarılı parti örgütlenmesi AK Parti'de. Bunun verdiği güçle de yerel seçimlerde İstanbul'da muvaffakiyetle çıkacağız. Ben İstanbul seçimlerinin bizim açımızdan çok keyifli sonuçlar doğuracağını düşünüyorum" dedi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.