Hüseyin Çelik: Avuçlarını yalarlar

Hüseyin Çelik: Avuçlarını yalarlar

AK Partili Hüseyin Çelik, 30 Mart sürecinden sonra yaşananlar ve cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden kaos bekleyenler avucunu yalar" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal7'de yayımlanan Başkent Kulisi'nde soruları yanıtladı. Çelik, en çok merak edilen Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

AVUÇLARINI YALARLAR

Kimin aday olacağının Mayıs ayında belli olacağını söyleyen Çelik, "Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili değişik laflar ediliyor. Aynısını 30 Mart yerel seçimlerde de yaptılar ve yalanları yatsıya kadar yandı. Bu iş çok magazinleştirildi. Biz 30 Mart'ı değerlendiremeden bu dillendirildi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında hiç bir zaman çatışma yaşanmadı. Kimse merak etmesin bu ülke cumhurbaşkanı ve başbakansız kalmaz. Ayrıca buradan medet umanlar avucunu yalar. Gül-Erdoğan çatışmasından umut bekleyenler hep yanıldı. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı Mayıs ayında belli olur" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.