AK Partili vekil futbolcu yeşil sahalarda

AK Partili vekil futbolcu yeşil sahalarda

Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Keşanspor'a bir süre önce transfer olan AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, forma giyerek sahaya çıktı.

Edirne Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Keşanspor'la sözleşme imzalayan 46 yaşındaki AK Parti Edirne Milletvekili Budak, Keşanpor'un deplasmanda Uzunköprüspor ile Ergene Stadı'nda oynadığı lig maçında, forma giydi.

Keşanspor Teknik Direktörü Basri Uzunca tarafından kaptan olarak sahaya çıkarılan milletvekili Budak, maçta 25 dakika oynadı.

Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Keşanspor, maçı 5-3 kazandı. Teknik direktör Uzunca da Budak'ı iyi futbol oyunundan dolayı kutladı.

Milletvekili Budak, ayağına gelen topları iyi kullandı. Seyircilerin alkışları arasında sahayı terk eden Budak, bir milletvekili olarak ilk defa Keşanspor için sahaya çıktığını söyledi.

Maçtan sonra bir açıklamada yapan Budak, oynadığı futbol ile gençlerin arasında pek sırıtmadığını ve teknik oynamaya çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

''Keşanspor oldukça iyi. İnşallah 3. Lig'e çıkar. Elimizden gelen desteği vermeye de devam edeceğiz. Amatör takımların arasında olarak onların sorunlarını daha iyi anlıyorum. Toplumda zaman zaman gerginlikler oluyor. Kanaat sahibi insanların, böyle bir mesaj vermesi için sahaya çıktım.''

AA

Etiketler :