AK Parti’ye “Çakma”lı Tuzak Hayal Oldu

AK Parti’ye “Çakma”lı Tuzak Hayal Oldu

O partinin, oy pusulası listesinde 3. sırada yer alan AP ile karıştırıldığı ve seçimlere dahi girmeyeceği ortaya çıktı.

Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşıtlarının “AL Parti sevinci” kursaklarında kaldı. Malum çevreler, isim ve logosuyla AK Parti’ye benzeyen Alternatif ve Değişim Partisi’nin (AL Parti), 30 Mart seçimlerine girmesiyle, halkta bir kafa karışıklığı yaşanabileceği ve iktidarın oylarında düşüş olabileceği hayaline kapılmışlardı.

Ancak haberlere yansıyan bilgilerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. AL Parti’nin, kısa adı Alternatif Parti olan AP ile karıştırıldığı saptandı.

Edinilen bilgilere göre, sözkonusu parti, oy pusulası listesinde 3. sırada yer alan Alternatif Partisi(AP) ile karıştırıldı. AL Parti YSK’nın açıkladığı oy pusulasında yok ve seçimlere dahi girmiyor. Pusulada 3. sırada yer alan ve logosu AK Parti logosuyla hiç benzemeyen AP de, AK Parti lehine seçimlerden seçildiğini açıkladı.

“AK PATİ LEHİNE SEÇİMDEN ÇEKİLİYORUZ”

Alternatif Parti Genel Başkanı Süleyman Yağcıoğlu, katıldığı bir televizyon programında “30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti lehine seçimlerinden çekiliyoruz” dedi. Üç dönemdir iktidarda olan AK Parti’ye herhangi bir şekilde engel olmak istemediklerini belirten Yağcıoğlu, “AK Parti’nin iktidarı boyunca yaşanan ekonomik büyümeyle, Avrupa ülkeleri arasında Türkiye’nin ekonomisi yüzde 9’luk bir büyüme meydana geldi. Bununla beraber enflasyon oranını da yüzde 4’te kaldı. Ve Türkiye’ye çağ atlatan; sağlık, ulaşım, haberleşme konularında da AK Parti çok büyük icraatlar gerçekleştirdi. Biz de Alternatif Parti olarak yaşanan tüm bu olumlu gelişmelere karşı, Ak Parti lehine yerel seçimlerden çekiliyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERVAKTİM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.