AK Partliler intikamlarını çok kötü aldı!

AK Partliler intikamlarını çok kötü aldı!

Onbinlerce kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için havalimanına akın ederken, sosyal medyada da Erdoğan fırtınası esti. Geceya damgasını vuran twit ise Mehmet Ali Alabora'nın geçtiğimiz günlerde attığı verilen cevaplar oldu.

Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için havalimanında toplanan vatandaşlar, sosyal medyada örgütlendi. Twitter'dan atılan 'Mesele karşılama değil arkadaş sen hala anlamadın mı? Hadi gel #WeAreErdoğan' tweet'i ise geceye damgasını vurdu. 
 
 
Taksim'de başlayan Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla sanatçı Mehmet Ali Alabora'nın Twitter'dan attığı "mesele gezipark degil arkadas Sen Hala Anlamadin mi ? Hadi Gel.." mesajı yankı uyandırmış, protestolar parkla ilgili projeden ziyade Başbakan Erdoğan'ı protestoya dönüşmüştü.
 
İŞTE ERDOĞAN İÇİN ATILAN VE MEHMET ALİ ALABORA'YA GÖNDERME YAPILAN O TWİTLER
muhammet kahveci ‏@mkahveci46 : #WeAreErdoğan mesele.basbakani karsilama degul hala anlamadinmi hadi gel. mesele milleti sabah namazina kadar ayakta tutup namaz kilsnlr :-)
 
 
 Adıdeğmez ‏@adi_degmez : Mesele karşilama değil sadece, sen hâlâ anlamadın ? Ne anlayacaksın, beyin yok ki anlayasın..
 
 
 Duygu ‏@d___uygu : Mesele karsilama meselesi degil siz hala anlamadiniz mi :( Bu bi direnis bu bi neslin dirilisi :( Akp ile alakasi yok Halk orda!
 
 Feride Karavaş ‏@fkaravas : Mesele karsilama degil arkadas sen hala anlamadin.. #WeAreErdoğan
 
 Sultan A. ‏@aktasultan : Mesele karsilama degıl arkadaş .Sen hala anlamadınmı? Hadi gel.
 Evdekilerin Sesi ‏@evdekilern_sesi : 'Melese ağaç degil sen hala anlamadin mi arkadas?' diyenler : Mesele karsilama degil sen hala anlamadin mi  arkadas??? #weareerdoğan
 
 
 Betül Çakır ‏@betulcakirrr : Mesele sadece Başbakani karşilama degil arkadaş sen hala anlamadin mi ? Gel ! =) #SeninleyizErdoğan
 
 
Hasan Akdemir ‏@HasannAkdemir : Mesele sadece Basbakani karsilama degil arkadas.Sen anlamadin mi? Hadi gel! :D
 28binyaren28bin#RTE ‏@yr_yaren : ''Mesele Basbakani karsilama meselesi degil arkadas,sen hala anlamadin mi?'' Hadi Gel ! #WeAreErdoğan  ;)
 
 
Ayşe Aysun ‏@a3temel : Mesele karsilama degil arkadas hala anlamadin mi?hadi gel havaalanindayiz #direngeziparkı. :-):-)
 
 
Muammer Can Hızlı ‏@CanHzl : Mesele karsilama degil arkadas sen hala anlamadinmi? Hadi gel #weareerdoğan
 
Erdogan Vızvız ‏@ErdoganVzvz : Mesele sadece karsilama degil arkadas, sen daha anlamadin mi ? Haydi gel ! Malialaboraya ve onun gibi vatani bolmek isteynlere gelsin bu twt
 
 
Berna Kocatepe #AK ‏@bernakctpe  : Mesele karsilama degil hala anlamadin mi? Hadi imkanin varsa sende git:) Ben Başbakanımı Karşılarım Arkadaş #weareerdoğan #seninleyizerdoğan


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.