PKK KİME HİZMET EDİYOR...

PKK KİME HİZMET EDİYOR...

A.KADİR AYGAN, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 24 Şehit verdiğimiz hain saldırının 8 nedenini yazı...

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lıteröristlerin saldırısında 24 askerin şehit olmasının ardından, İsveç’te yaşayan eski PKK uzmanı olan  A.Kadir Aygan’dan önemli tespitler geldi.

Son günlerde artan terör eylemlerini Ergenekon-JİTEM-Balyoz darbe Planlarının deşifre olmasına da bağlayan Aygan, ‘’ Ergenekon-JİTEM-Balyoz darbe Planları vs. ler deşifre oldukça, devreye yeni yeni sinsi ve hain planlar sokacaklardır. Alınan tedbirler, tutuklamalar ve yargılamalar neticesinde kendilerinin eli kolu bağlanınca piyonlarını, teröristleri devreye sokmaktadırlar.’’Türk solu’’ olarak tabir edilen kesim kısa zamanda diskalifiye edilince, bu görev taşeron örgütü PPKK’ya verildi.

PKK; Türkiye’de statükocu güçlerin maşasıdır. Kürt halkı ve Kürt meselesiyle ilişkilendirilmesi sahtekârlıktır, kamuflajdır.

Bu taşeron-terörist örgüt; Kürt halkına zarardan başka bir şey vermiş değildir. Bu zararlar saymakla bitmez.’’ Diye yazan Aygan, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde   24 Şehit verdiğimiz hain saldırının 8 nedenini yazı...

TIKLA OKU...

http://www.habername.com/yazi-a.-kadir-aygan-pkk-akrebi-kendini-sokuyor...-7479.htm 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.