Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru

Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru

Teleset Mobilya Akhisarspor taraftar grubu "Akigolar", bilet satışlarında ayrımcılık yapıldığı iddiasıyla final maçına gitmeme kararı aldı

MANİSA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Teleset Mobilya Akhisarspor'un taraftar grubu "Akigolar", bilet satışları ve ayrılan koltuk sayılarında çifte standart uygulandığını öne sürerek maça gitmeyeceklerini açıkladı.

1970 Akigolar Taraftarlar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, perşembe günü Diyarbakır'da oynanacak Fenerbahçe karşılaşması öncesi rakip takım biletlerinin internetten ve maçın oynanacağı stadyumdaki gişeden satışa sunulurken kendi takımlarına ayrılan biletlerin sadece Akhisar Stadyumu Passolig gişesinden satışa sunulduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Rakibimize 15 bin 108, bizlere ise 7 bin 422 adet yer ayrılmasından dolayı 1970 Akigo Taraftarlar Derneği ve Akigolar olarak maça gitmeme kararı almış bulunmaktayız. Akhisarspor taraftarına yönelik bu ayrımcı kuralları koyanları kınıyor, göz yumanları ise Allah'a havale ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.