Akif Beki Ekranda çıldırdı

Akif Beki Ekranda çıldırdı

Wikileaks belgelerinde Başbakan'ın danışmanları için söylenenler Akif Beki'yi fena sinirlendirmiş. Beki NTV ekranlarında ABD'li diplomatlara ateş püskürdü

Wikileaks belgelerinde adı geçen Akif Beki, NTV ekranlarında ABD'li diplomatlara ateş püskürdü. Beki, belgelerde Başbakan Erdoğan'ın danışmanları için söylenenleri fena halde üstüne alınmış.

Belgelerde Başbakan'ın danışmanları için 'yetersiz, kibirli, kifayetsiz, beceriksiz' gibi tanımlar yer almıştı. Radikal yazarı Akif Beki belgeleri 'dedikodu tomarı' olarak değerlendirdikten sonra ABD'li diplomatlara yüklendi.

"Bu belgelerin sızmasının gösterdiği bir şey varki o da ABD'li diplomatların zihin mekanizmaları, yetenekleri, becerilerini sonuç olarak koymuştur. Başbakan'ın danışmanları için -ki bir tanesi de benim- 'yetersiz, beceriksiz, kibirli' gibi sıfatlar kullanmışlar. Mahrem belge, gizli belge arşivi bir devletin namusudur. Yani namusuna mukayet olamayan ,çin ne demek gerek bilemiyorum. Bu olayda ne kadar kifayet var, ne kadar yetenek var, ne kadar nedensiz kibir var izleyenler takdir eder."



Wikileaks
belgelerinde Akif Beki'nin Doğan Grubu hakkında "bazı şeyleri isterler; elde edemezler ve atağa geçerler" şeklindeki iddialara Beki nasıl yanıt verdi?
 

İddiada, başbakanın basın sözcüsü Akif Beki'nin Doğan Grubu hakkında, bazı şeyleri isterler; elde edemezler ve atağa geçerler şeklindeki sözlerine de yer veriliyor.

Ayrıca Beki'nin Doğan Grubu'nun haksız olduğu ve Alman mahkemelerine konuyu taşıyarak, kendilerini haklı göstermeye çalıştıkları iddia ediliyor.

Etiketler :