Gülen'in altın nesli alkolik çıktı

Gülen'in altın nesli alkolik çıktı

Akın İpek, Fethullah Gülen'in prensi olarak tanındı. Hocası için "Onun bir gülüşüne bütün malımı feda ederim" dedi.

Fethullah Gülen'in prensi olarak bilinen Akın İpek'in oğlu Ali İpek, Ramazan gününde alkollü araç kullanırken yakayı ele verdi. Olay dün sabah 04.00 sularında İstanbul'daki Zincirlikuyu Mezarlığı'nın yakınlarda gerçekleşti. Trafik polisleri, sabah Ali İpek'in kullandığı 06 AT 458 plakalı siyah Ferrari'ye çevirme yaptı. Alkollü araç kullandığını tespit edilen Ali İpek 57 promilli çıktı.

HEM DE RAMAZAN GÜNÜ
Daha önce de 2 kez alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakayı ele veren İpek'in ehliyetine bu kez 5 yıllığına el konuldu ve bin 468 lira ceza ödedi. Yasaya göre İpek bir kez daha içkili direksiyon başına geçerse hapis cezası alacak. Ali'nin babası Akın İpek müridi olduğuFethullah Gülen için "Tebessümüne tüm malımı bağışlarım" derken, cemaatin önemli ismi olarak tanınıyordu.

ALEMCİ NESİL
Yetiştirmek istediği yeni nesillere "Altın nesil" adını veren Fethullah Gülen ve altın tüccarı müridi Akın İpek'in yetiştirdiği nesilden olan Ali İpek'in Ramazan günü içkili çıkması ise büyük bir takiyye olarak yorumlandı. Olayı duyanlar "Bu adamlar din sömürüsü yapıyor. Kendileri ise lüks ve zenginlik içinde, dinden bihaber mi yaşıyorlar?" yorumlarını yaptı. Geçtiğimiz günlerde ayet ve hadislerle açıklama yaparak TAKVİM'e din dersi vermeye kalkan Akın İpek'in oğlunun ise Ramazan günü aleme çıkması ise "Akın İpek din dersini önce oğluna versin" şeklinde yorumlandı.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.