"AKP devrilsin istiyorum"

"AKP devrilsin istiyorum"

Kuvayı Milliye Derneği -1919 Genel Başkan Yardımcısı ve yayıncı Durmuş Ali Özoğlu, darbeci olduğu iddialarına ilginç bir cevap verdi..

Ergenekon davasında savunmasını yapan Kuvayı Milliye Derneği -1919 Genel Başkan Yardımcısı ve yayıncı Durmuş Ali Özoğlu, darbeci olduğu iddialarına ilginç bir cevap verdi..

 

Emekli komutanlar, rektörler ve gazetecilerin yargılandığı ikinci Ergenekon davasının görülmesine devam edildi. Silivri Cezaevi'nde görülen, 42'si tutuklu 108 sanığın yargılandığı davada, 38'inci duruşma yapıldı.

 

Duruşmada Kuvayı Milliye Derneği -1919 Genel Başkan Yardımcısı ve yayıncı Durmuş Ali Özoğlu, ''Dinlerarası diyalog'' konulu "Hristiyanlığın Truva Atı" adlı bir belgesel film eşliğinde savunmasını yaptı. İddia olunan Ergenekon terör örgütünün ara yöneticisi olmakla suçlanan Özoğlu, hakkındaki iddiaları reddetti.

 

Özoğlu, sahibi olduğu yayınevinde 400 civarında kitap yayınladıklarını belirterek, bu kitapların 399'unun görevli ve emekli askerler tarafından yazıldığını, bunların harp akademilerinde ders kitabı olarak okutulduğunu ileri sürdü.

 Durmuş Ali Özoğlu, darbeci olduğu iddialarına ilginç bir cevap verdi.

"AK Parti İktidarının Devrilmesini İstiyorum"

 Durmuş Ali Özoğlu, sorgusunda "Ben, AK Parti iktidarının devrilmesini istiyorum. 'Devrilsin' deyince, darbe yapmayı mı diyorum? Bunu çıktığım televizyon programlarında, üniversitelerdeki toplantılarda söylüyorum. Aynı şeyi Ecevit hükümeti için de söylüyorum. Ben eleştirmenim. Ben bu ülkenin aydınıyım, yazarıyım." dedi.

 

 

 

Etiketler :