AKP'li Çelik Milliyet Yazarını Fena Bozdu

AKP'li Çelik Milliyet Yazarını Fena Bozdu

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, BDP'yi Kürtlerin tek temsilcisi gibi göstermeye çalışan Milliyet Yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ı canlı yayında fena bozdu...

Dünkü yazısında Leyla Zana'ya güzellemeler dizen ve genelde yazılarında BDP'yi Kürtlerin tek temsilcisiymiş gibi gösteren Milliyet Yazarı Aslı Aydıntaşbaş'la AKP Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Çelik dün akşam canlı yayında fena kapıştı.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın "Tarafsız Bölge" programına konuk olan Hüseyin Çelik Uludere olaylarından KCK operasyonlarına kadar son dönemin güncel konuları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Programa Hüseyin Çelik'in Milliyet Yazarı Aslı Aydıntaşbaş'la yaşadığı tartışma damga vurdu. Çelik, Aydıntaşbaş'ın, "BDP'yi Kürtlerin tek temsilcisi gibi gösterdiğini ve gazetedeki yazılarında sürekli bu tezi işlediğini" ifade etti...

HER 5 KÜRT'TEN SADECE 1'İ BDP'YE OY VERİYOR

Türkiye'da yaklaşık 16 milyon Kürt vatandaşın bulunduğunu ve bunların hepsinin seçmen olmadığını kaydeden Hüseyin Çelik, AKP'nin BDP'den daha fazla oy aldığını ve her 4 veya 5 Kürt'ten sadece 1'inin BDP'ye oy verdiğini belirtti.

Özellikle Aslı Aydıntaşbaş'ın Leyla Zana ile ilgili dünkü yazısının eleştiren Hüseyin Çelik, Aslı Aydıntaşbaş'ın Leyla Zana başta olmak üzere bazı isimleri Kürtlerin temsilcisi gibi göstermek için ısrar ettiğini vurguladı.

Hüseyin Çelik, Milliyet Yazarı Aslı Hanım'ın BDP'nin sözcüsü gibi hareket ettiğini de sözlerine ekledi... 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.