AKRA FM yeni yayın dönemi

AKRA FM yeni yayın dönemi

AKRA FM, yeni yayın dönemini hicri yeni yılla birlikte başlatma geleneğini sürdürüyor. 1432 Hicri yeni yılda 12'si yeni 66 farklı program radyo severlerle buluşacak.

AKRA FM, yeni yayın döneminde "Peygamberimizin (sav) Dilinden Dualar" kısa radyo spotlarını genişleterek günün 24 saati dinleyicilerini hayatı daha bilinçli yaşamaya davet edecek. Önceki yıllarda merhum M. Esad Coşan Hocaefendi'nin Başmakaleler 1, 2 ve 3 eserlerini sesli kitap haline getiren AKRA FM, yeni yayın döneminde Esad Coşan Hocaefendi'nin 1960'dan 1980'e kadar çeşitli gazete ve dergiler için kaleme aldığı yazılarından oluşan Başmakaleler 4; İdeal Yol isimli eserini seslendirerek her gün dinleyicilerin istifadesine sunacak.

AKRA FM'de, 1 Muharrem 1432 / 7 Aralık 2010 Salı günü başlayacak yeni yayın döneminde 12'si yeni olmak üzere 66 farklı program radyo severlerle buluşuyor.


 

Haberin tamamı için tıklayınız.

 

 

Yeni Hicrî Yılbaşımız ve Aşure Günümüz

İlim, fikir ve gönül önderi merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin İslam Dergisi'nin Haziran 1995 tarihli nüshası için kaleme aldığı “Yeni Hicri Yılbaşımız ve Aşure Günümüz” başlıklı başyazısını, Hicri 1432. yıl münasebetiyle istifadenize sunuyoruz.

Candan dileriz ki hicrî yeni yılımız, siz sevgili kardeşlerimiz ve bütün İslâm âlemi için çok hayırlı, uğurlu, mübarek ve başarılı olsun. Allahu Teâlâ Müslümanlara lütfetsin; birlik ve dirlik versin; mücahid kardeşlerimizi, zalimlere karşı mansur ve müeyyed, muzaffer ve galip eylesin, bütün İslâmî çalışmalarımızı olumlu ve verimli kılsın; cümlemizi iki cihan saadetine nail buyursun... Âmîn bi-hürmeti habîbihî Muhammedini'l-emîn ve âlihî ve sahbihî ve men tebi'ahû bi-ihsânin ecma'în.

Muharrem, “el-eşhürü'l-hurum” dan, yani savaşın yapılmadığı, sulhun hâkim olduğu kutsal, mübarek, muhterem aylardandır ve içinde aşure günü gibi çok müstesna ve kıymetli bir gün de bulunmaktadır.


Makalenin tamamı için tıklayınız.


AKRA FM

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :