Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler

Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler

Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Hakkari'de ki hain saldırının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümeti istifaya çağıran açıklamalarına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi kaosa sürüklemekle suçlayan Alçı " CHP'nin bir ağırlığı vardır, bir ismi vardır. Ayıptır." dedi.

AYIPTIR AKIL DIŞI

Kanal 24 ekranlarında Star yazarı Ahmet Kekeç'le Hakkari saldırılarını değerlendiren Nagehan Alçı, sıra CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına gelince tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun terör saldırıları nedeniyle hükümeti suçlamasını anlamsız bulan Nagehan Alçı, " Bugün yaşanan terör yetmiyor, bunu yüz katına sürüklemek istiyor.

Artık ben elle tutulur bir muhalefet istiyorum. CHP'nin bir ağırlığı vardır, bir ismi vardır. Ayıptır. Böyle bir dönemde her şeyin hesabını iktidardan sormayı ve hükümeti istifaya çağırmayı akıl dışı buluyorum. " dedi.

BU TÜRKİYENİN MESELESİDİR

Star yazarı Ahmet Kekeç ise bugünlerde siyasi çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğini ifade ederek" " CHP'nin koalisyon olduğu dönemde Kürt meselesini de biliyoruz. Onun bir ciddiyeti yok. Hükümeti eleştirebilir ama ben CHP'nin bu konuda ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Bugün için söylediğin şeyler anokranik karşılanıyor. Terörü bitirmek için ne öneriyorsun onu da bilmiyoruz. Şu günlerde siyasi çekişmeler bir kenara bırakılmalıdır. Bu sadece Ak Parti'nin meselesi değil, Türkiye'nin meselesi." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.