Akşam'da Şok İstifa!

Akşam'da Şok İstifa!

Akşam Gazetesi'nin son dönemde 28 Şubat medyasından daha beter yayıncılığa soyunduğuna dikkat çeken Fikri Akyüz gazeteden istifa etti.

Akşam Gazetesi'nin bugün, sahte çürük raporu ve Balyoz Darbe Planı Davasınan 16 yıl hapse mahkum olan Ahmet Zeki Üçok'la cezaevinde yaptığı röportajı manşetine taşımasına dayanamayan Fikri Akyüz, "Akşam'ın, bir zamanlar terör örgütü üyesi dediği Ahmet Zeki Üçok'tan MEDET UMMASI, kabul edilebilir bir durum değildir. Hal böyle olunca Akşam gazetesinden İSTİFA ediyorum. Çirkin ithamlara da hazırım. Ama vicdanım rahat. Bu arada, KASETİM DE YOK (!)" açıklamasında bulundu.

Fikri Akyüz istifasını twitter'da açıkladı. İşte Akyüz'ün tweetleri;

1) Yazarı olduğum Akşam, 28 Şubat medyasından daha beter bir yayıncılığa soyunmuş durumda. Şu manşete bakar mısınız?

2) Devlet içinde paralel yapılanmaya şiddetle karşıyım. Cemaat içinde suçluları tespit etmek devletin görevidir.Ama bir Ergenekon sanığının+

3) + ÖTÜKEN SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ sözünü gazetenin 3/4'üne yayacak şekilde haber yapmak, benim hukuk bilgime,aklıma,vicdanıma tamamen terstir

4) 7 Şubat krizinde Zaman ve Bugün'ün yayınlarına ne kadar karşı olmuşsam, yazarı olduğum Akşam'ın, bir zamanlar terör örgütü üyesi+

5) +üyesi dediği Ahmet Zeki Üçok'tan MEDET UMMASI, kabul edilebilir bir durum değildir.

6) Hal böyle olunca Akşam gazetesinden İSTİFA ediyorum. Çirkin ithamlara da hazırım. Ama vicdanım rahat. Bu arada, KASETİM DE YOK (!)

7) Bu istifamdan sonra, Cemaatin yayın organlarında yer almayacağımı da peşinen söylüyor, namusum üzerine yemin ediyorum.

8) Geçmişte yazdıklarımın da tamamen arkasındayım.3 kuruşluk menfaat için,9 takla atıp,4 köşe olmayı da zelil bir tavır sayarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum