"Beraber Demirtaş için kampanya yapıyorlar"

"Beraber Demirtaş için kampanya yapıyorlar"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:- "Muharrem İnce'nin açıklamalarının satır aralarına iyi bakın. Meral Akşener'in, Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarına iyi bakın. Nasıl bir araya geldiklerini gördünüz mü? Beraber Selahattin Demirtaş için kampanya yapıyorl

İSTANBUL (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarına iyi bakılması gerektiğini belirterek, "Nasıl bir araya geldiklerini gördünüz mü? Beraber Selahattin Demirtaş için kampanya yapıyorlar, hapisten çıksın diye. Apoletleri sökmek istiyorlar. Dertleri ne biliyor musunuz? Türkiye'nin şu anda belini kırdığı terör örgütü PKK'yı, PYD'yi yeniden canlandırmak ve onlara moral, destek sağlamak. Bu kötücül düşüncelere müsaade etmeyelim. Bunu vatandaşımıza, milletimize ne olur anlatın." dedi.

Soylu, AK Parti Fatih Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada partililere hitap eden Soylu, büyük bir medeniyete sahip olunduğunu söyledi.

Bakan Soylu, "Eğer bugün bu millete saldırılar yapılıyor ve bu millet ayakta duruyorsa hamuru kuvvetlidir." diyerek, milletin güçlü, kuvvetli olması gerektiğini anlattı.

Türkiye'nin çok sıkıntı çektiğini, darbelerin, ekonomik ve siyasal krizlerin, değerleri üzerinde tezgah ve hilelerin yaşandığını ancak Türkiye'nin bugün istese IMF'ye borç verebilecek kapasiteye sahip bir ülke olduğunu aktaran Soylu, ülkedeki istikrar ve güvenin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Süleyman Soylu, Türkiye'de hayata geçirilen proje ve çalışmalara ilişkin bilgi de vererek, ülkede her alanda atılan adımlarla ciddi ilerlemeler sağlandığını aktardı.

Türkiye'nin artık çok başka bir noktaya geldiğini, AK Parti'nin 16 yıldan bu yana büyük bir dönüşüme imza attığını ama en önemli dönüşüm zamanının, artık Türkiye'nin 10 yıllık işleri 3-4 yılda yapacağı zamanın geldiğini dile getiren Soylu, "Artık darbeleri, çatışmaları, sürtüşmeleri oluşturan sistem rafa kalkıyor. Artık Türkiye'de bizi bize düşüren, bürokrasiyi sürekli iktidar olarak tutan, artık uluslararası faiz çetelerinin sürekli olarak Türkiye'yi sömürdüğü sistem rafa kalkıyor. Yepyeni bir sistem geliyor." diye konuştu.

- "İşlerimizi yarım bırakmayalım"

İçişleri Bakanı Soylu, 24 Haziran seçiminin sadece bugüne ait, sadece cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği bir seçim olmadığını vurgulayarak, "Bu seçimde aynı zamanda tarihimizle geleceğimiz arasındaki köprüyü kurup kurmayacağımıza karar vereceğiz. Güçlü, özgür, zengin bir Türkiye istiyor muyuz? Yoksa kafası karışıklara bu ülkeyi teslim mi edeceğiz, bu kararı vereceğiz. Büyük bir mesuliyet var." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin en çok çalışan isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu aktaran Soylu, şunları kaydetti:

"Biz sadece bugün ramazan arifesinde değiliz, Türkiye için önemli bir kararın arifesindeyiz. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Türkiye, belki de tarihi vesayeti artık atacağı adımla beraber kırıyor. Bunu hep beraber gerçekleştiriyoruz. İşlerimizi yarım bırakmayalım. Terörle mücadele ediyoruz. PKK'yla, DEAŞ'la, FETÖ'yle, bir taraftan DHKP/C ile mücadele ediyoruz. İşlerimizi yarım bırakmayalım. Uyuşturucuyla kıyasıya mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi daha fazla artıracağız. Bize bir taraftan saldırmıyorlar, terör örgütleri, uyuşturucu tacirleri, faiz çeteleri saldırıyor. Kültürümüze, birliğimize, beraberliğimize saldırıyorlar. İşlerimizi yarım bırakmayalım."

Bakan Soylu, Türkiye'nin artık bir fiskeyle yıkılacak bir ülke olmadığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşlerimizi, büyük projelerimizi yarım bırakmayalım. Doğu ve güneydoğuda bugün huzur var. Bu huzuru yarım bırakmayalım. Muharrem İnce'nin açıklamalarının satır aralarına iyi bakın. Meral Akşener'in, Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarına iyi bakın. Nasıl bir araya geldiklerini gördünüz mü? Beraber Selahattin Demirtaş için kampanya yapıyorlar, hapisten çıksın diye. Apoletleri sökmek istiyorlar. Dertleri ne biliyor musunuz? Türkiye'nin şu anda belini kırdığı terör örgütü PKK'yı, PYD'yi yeniden canlandırmak ve onlara moral, destek sağlamak. Bu kötücül düşüncelere müsaade etmeyelim. Bunu vatandaşımıza, milletimize ne olur anlatın."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasını teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik ederek tamamladı.

Daha sonra merkezden ayrılan Soylu, Çapa'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum