Al Hürriyet'i vur CNN'e...

Al Hürriyet'i vur CNN'e...

Hürriyet gazetesi, AK Parti'nin Kazlıçeşme mitingini Hükümet karşıtı miting gibi veren CNN İnternation'i aratmayacak bir skandala imza attı. Hürriyet, katılanların sayısını az göstermek için AK Parti'nin Kazlıçeşme mitingiyle ilgili haberinde CHP mitingin

Hürriyet, Gezi Parkı olaylarını ilk günden itibaren yalan haberlerle dünyaya aktaran ve Taksim Meydanı'na yapılan ilk müdahale sırasında 8 saat canlı yayın yaparak Türkiye'de adeta savaş varmış gibi yansıtan CNN İnternational'ın skandalına benzer bir skandala imza attı.  
 
 
CNN İnternational haftabaşında, Başbakan Erdoğan'ın Kazlıçeşme'de yaptığı ve 1 milyon kişinin katıldığı tarihi mitingi, hükümet karşıtı miting gibi vermişti. 
 
Hürriyet gazetesi de bugünkü sayısında 'Kazlıçeşme'yi izlettiler' başlığıyla "Gezi Parkı eylemleri sırasında gözaltına alınanlara polisin zorla AK Parti mitinginin izlettirildiğini" iddia eden bir habere imza attı. 
 
Hem gazete hem de hurriyet.com.tr'de yer alan bu haberde aslında ters olan bir durum söz konusu değildi. Ancak hurriyet.com.tr'nin facebook sayfasında paylaşılan bu haberin fotoğrafı görenleri adeta şaşkına çevirdi. Çünkü paylaşılan o fotoğraf AK Parti'nin Kazlıçeşme'de yaptığı ve yüzbinlerce insanın katıldığı 'Milli iradeye saygı' mitinginden değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kazlıçeşme'de yaptığı bir mitinge aitti. 
 
AK PARTİ MİTİNGİNDEKİ KALABALIĞI YANSITMAMAK İÇİN...
 
Hurriyet.com.tr'nin bu fotoğrafı bilinçli olarak kullandığını iddia eden bazı yorumcular, sitenin AK Parti'nin mitingindeki kalabalığı az göstermek için CHP mitinginin fotoğrafını paylaşarak bir 'kurnazlığa' kaçtığını iddia etti.
 
İŞTE HURRİYET.COM.TR'NİN FACEBOOK'TA PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF:
KAYNAK: HABER7 / ROTAHABER
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.