Yaşlı Kadını Bile Dövmüşlerdi

Yaşlı Kadını Bile Dövmüşlerdi

34. Kurultayını yapan CHP'de maalesef kadına şiddet görüntüleri de devam ediyor. Dün yaşanan koruma şiddetinin hedefinde de yine partili kadınlar vardı.

CHP'liler bunu hep yapıyor. CHP'de kadın şiddete bitmek tükenmek bilmiyor. Ne zaman bir CHP organizasyonu olsa kadına şiddet görüntüleri eksik olmuyor. 34. Kurultayını yapan CHP'de dün yaşanan pankart kavgası da bunun bir örneği.

YENİMAHALLE'DE KADINA MEYDAN DAYAĞI
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun korumaları aralarında kadınlarından bulunduğu partilileri dövdü. Bu Son kadına şiddet örneği ise CHP'lilerin kadınlara dayak attığı görüntüleri hatırlattı. Yenimahalle örgütünde de geçtiğimiz aylarda benzer görüntüler yaşanmıştı. Orada da partili kadınlar bir ilçe yöneticisi tarafından dövdürülmüştü.

YAŞLI KADINI BİLE DÖVMÜŞLERDE
Benzer bir olayda yerel seçimler öncesinde yaşanmıştı. İstanbul Bağcılar'da seçim otobüsüne binmek isteyen CHP'li çarşaflı yaşlı bir kadın CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Kılıçdaroğlu'nun adamları tarafından fena şekilde tartaklanmıştı. Üstelik o kadın başka bir partiden de değildi. Milletvekili adayı olmuş ve partinin aktif üyelerinden Kıymet Özgür'dü.

PARTİ İYİ YÖNELTİMİYOR DEYİNCE DAYAĞI YEDİ
CHP'deki kadına şiddetinin en belirgin örneği de İstanbul Sultanbeyli'de yaşanmıştı. Sultanbeyli teşkilatı dayanışma yemeğinde, eski Sultanbeyli Kadın Kolları Başkanı Hatice Karaoğlu 'parti iyi yönetilmiyor ' dediği için saldırıya uğramıştı. Saldırıdan kaçmak isteyen talihsiz kadının parmağı da asansöre sıkışmıştı.

BEYAZ GAZETE
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.