Albay İçin Şok İddia!

Albay İçin Şok İddia!

Bülent Arınç'ın evinin yakınlarında oturduğu ve takip edildiği belirtilen Albay B.K. hakkında önemli iddialar:

Bülent Arınç'ın evinin yakınlarında oturduğu ve takip edildiği belirtilen Albay B.K.'nın, geçtiğimiz yıllarda kalp krizi geçirdiği ve Genelkurmay Karargâhı'nda görev yapmadığı öne sürüldü.

 

İddiaya göre; Albay B.K.'nın 2007 yılında geçirdiği kalp krizinin ardından belli aralıklarla raporlar aldığı ve hava değişim raporları nedeniyle rütbe atlayamadığı ve pasif görevlerde yer aldığı belirtildi.

 

TAKİP EDİLEN ASKER GENELKURMAY HAREKÂT DAİRESİ KOMUTANI K.K İLE BİRLİKTE GÖREV YAPMIŞ

 

Bilgi sızdırdığı iddiaları nedeniyle takip edildiği açıklanan B.K.'nın ayrıca. halen Genelkurmay Harekat Dairesi Başkanlığı'nı yürüten Tümgeneral K.K. ile 2002-2003 yıllarında Çankırı'da birlikte görev yaptığı ileri sürüldü.

 

B.K.'nın üst amiri olan K.K. ile Çankırı'daki görevinden başka bir Avrupa ülkesine yurtdışı görevlerde birlikte bulunduğu iddia edildi. B.K.'nın kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre harp okulunda görev yaptığı, son olarak Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'nda (EDOK) görev aldığı öne sürüldü.

 

B.K.'nın Genelkurmay Karargâhı'nda üst düzey görevde bulunan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ABD ziyaretinde eşlik eden komutanlardan biri olan K.K. ile geçmişteki birlikteliği ise dikkat çekti. B.K.'yı öteden beri tanıdığı öne sürülen Tümgeneral K.K.'nın görev yaptığı Genelkurmay Karargahı'ndan son olarak, bilgi sızdırdığı iddia edildiği Albay B.K. hakkında yeni bir açıklama yapılmıştı.

 

Açıklamada, B.K.'nın bilgi sızdıran bir personel olmadığının tespit edildiği belirtilerek, "Hakkında bilgi toplama faaliyeti icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, adı gündeme gelen askeri personele yönelik, bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır." duyurusu yapmıştı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :