Albaydan Perinçek'e: Emrinizdeyim

Albaydan Perinçek'e: Emrinizdeyim

Kurmay Albay Koray Özyurt'un Ergenekon sanığı İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek'e yazdığı mektupta ilginç ifadeler yer alıyor.

'Şafak Yürekli ve İ. Koray Özyurt' isimli ek klasördeki mektupta Albay Özyurt, "Kardeşiniz Koray'ın her zaman emrinize hazır olduğunu bilmenizi isterim." diyor.

Deniz Kurmay Albay Koray Özyurt tarafından yazılan 'Sevgili Şule Abla' başlıklı mektubun bir kısmı şöyle: "Sevgili Şule Abla, en zor anınızda yanınızda olamamanın mahcubiyetini ve saygılarımı arz etmek istiyorum. BOP'un uşağı AKP'nin şişirdiği Ergenekon balonu er geç patlayacaktır. Türkiye sahipsiz değil. Türk Silahlı Kuvvetleri personeli yeni bir Kuvayı Milliye hareketinin başladığının bilincinde ve her fedakârlığı yapmaya hazırdır. Elimiz kolumuz bağlı oturmak zorumuza gidiyor. Konumumuz gereği önderlerimize açıktan sahip çıkamıyoruz. Ancak yapılması gerekeni de yapmaktan çekinmiyoruz. Eşimin ve benim selam ve esenlik dileklerimizi Doğu Bey'e iletmenizi ve kardeşiniz Koray'ın her emrinize hazır olduğunu bilmenizi isterim."

Mektup, kamu davası açılan sanıklardan Hasan Ataman Yıldırım'ın işyerinde ele geçirildi. Poyrazköy iddianamesinde, "TSK'nın emrinde olması beklenen Özyurt'un, Doğu Perinçek'in emrinde olduğunu ifade etmesi ancak örgütsel bağ ile açıklanabilecek durumdur." şeklinde değerlendirmede bulunuldu.

 

Etiketler :