Alevileri kızdıran o gazeteci intihar etti

Alevileri kızdıran o gazeteci intihar etti

Geçtiğimiz Ramazan ayında bir sosyal paylaşım sitesinde Aleviler'e yönelik "Sizi Sivas'ta olduğu gibi yakarlar oğlum" yazdığı gerekçesiyle Beyaz Gazete'deki görevine son verilen gazeteci Muammer Yaşar, hayatını kaybetti.

GAZETECİLER.COM -Geçtiğimiz Ramazan ayında bir sosyal paylaşım sitesinde Aleviler'e yönelik "Sizi Sivas'ta olduğu gibi yakarlar oğlum" yazdığı gerekçesiyle Beyaz Gazete'deki görevine son verilen gazeteci Muammer Yaşar, hayatını kaybetti.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI


Ankara'da yaşadığı evinde ilaç içtikten sonra alkol alan Muammer Yaşar’ın ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğunu fark eden arkadaşları, önce Dışkapı Hastanesi’ne kaldırdı. Buradan da özel bir hastaneye kaldırılan Yaşar, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Yaşar’ın cenazesi memleketi Sivas’ın Kangal ilçesinde toprağa verilecek.

Yaşar'ın intiharından önce "İşsizim, o kadar yalnızım, magazin yöneticisi arkadaşlarım bana ilgi göstermediler. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir mektup bıraktığı öğrenildi.

ALEVİLERE YÖNELİK SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ
 

Malatya ’da Alevi aile ile ilgili gelişmeler üzerine Facebook ’ta bir paylaşıma yorum yazan Yaşar, “Aleviler Müslüman mahallesinde salyangoz satarlarsa tıpkı Sivasımızda olduğu gibi sizi yakarlar oğlum” ifadelerini kullanmıştı.

Yaşar’ın bu yorumunun büyük tepki toplamasının ardından işine son verildiği açıklanmıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.