Alex'ten Aykut Kocaman'a çok sert sözler

Alex'ten Aykut Kocaman'a çok sert sözler

Geçen sezonun ilk yarısının ortalarında Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza ülkesinde verdiği bir röportajda Aykut Kocaman hakkında sert yorumlar yaptı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, İmpedimento adlı internet sitesine önemli açıklamalar yaptı.  
 
Kariyerini Coritiba'da sürdüren tecrübeli oyuncu, Kocaman'la hiçbir şeyin yolunda gitmediğini söyledi.
 
İşte o röportajdan satırbaşları:  
 
"Aykut Kocaman çalışmıyordu. Yaptırdığı idmanların hiçbir işe yarar tarafı yoktu. O işe yaramayan bir antrenördü. Sadece koşmamızı istiyordu. Koşuyorduk o kadar, oyun filan yoktu. Hiçbir işe yaramayan antrenman programları vardı. Kendisine endişelerimi söylediğimde, 'Tamam' dedi, ama ilişkimiz ondan sonra çöktü. Bir gün geldi ve 'Sen büyük oyuncusun ama artık birlikte çalışamayacağız dedi."
 
BAŞARIYA ULAŞAMADI
 
"Amacı beni silmekti. O sezon ben gol ve asit kralı olunca başarıya ulaşamadı. Ardından konuşmadık ve birbirimize adeta yalan dolan davrandık. Patlama noktası ise Vaslui ile oynadığımız ve 1-1 berabere kaldığımız maçtı. Çok kötü bir oyun oynamıştık. Maçtan sonra 'Aramızda bir sorun mu var' diye bana geldi. Ben de 'Evet hoca olduğun ilk günden beri beni bitirmeye çalışıyorsun' dedim. O da kabul etti."
 
YILDIRIM BENCE MASUM
 
"Başkan Aziz Yıldırım'ın şike yaptığına hiç inanamadım. Hapse girdiğinde de ayrılmayı hiç düşünmedim. Sadece doğru bütçe yapmak için, 'Ne zaman paramı nasıl ödersiniz?' dedim. Hiç sorun olmadı ve o sezon sonunda da hırs ve mücadeleyle şampiyon olduk. "
 
BENİ ÖLDÜRÜRKEN...
 
"15 Eylül'de heykel açılışı yapıldığında yine beni çekemez davranışları devam ediyordu. Sonra antrenmana gittim ve orada havanın değiştiğini gördüm. Beni insanların ne kadar sevdiğinin farkında değildi. 15 bin kişi kapıma geldi. Bu deli sevgiyi hala çözemedim. İlk gittiğimde karıma, 'Üç yıl kalır döneriz' demiştim. Ama yıllarca Türkiye'de çok mutlu yaşadık."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.