Alex'e görkemli imza töreni!

Alex'e görkemli imza töreni!

Brezilya Serie A ekiplerinden Coritiba ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Alex de Souza, statta yapılan özel bir törenle resmi sözleşmeye imza attı.

Estadio Couto Pereira'da hazırlanan özel platforma helikopter ile iniş yapan Alex ve eşini kulüp başkanı Vilson Ribeiro karşılarken önemli bir taraftar grubu da tribünlerde yerini aldı. Alex için hazırlanan özel pankartlar tribün panellerini süslerken yeşil-beyazlı ekibe gönül verenler Alex için yoğun tezahuratlar seslendirdi.

Couto Pereira Stadı'nda düzenlenen imza töreninde kurulan dev barkovizyonda Alex'in Coritoba formasıyla attığı goller ve önemli anlar gösterildi.

Deneme

Binlerce taraftarın yerini aldığı ve büyük coşku yaşadığı stada helikopterle gelen ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Alex, "Coritiba'ya geri döneceğime dair kendime söz vermiştim. Sözümü tuttum. Coritiba formasını giyebilen ayrıcalıklı bir taraftarım. Kendimi iki ay içerisinde hazırlayıp kulübü olması gerektiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

ALEX KONUŞTU

Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesinde Coritiba ile sözleşme imzalayan Alex, "Coritiba'yla görüşmelerinin 2 yıl önce başladığını söyledi...

Alex, Coritiba'nın kendisiyle iki sene önce bağlantı kurduğunu ve Fenerbahçe'yle anlaşması bitince Coritiba'da oynamaya sıcak baktığını ancak, kendisine teklifde bulunan Palmeiras ve Cruzero gibi ekiplere saygısından dolayı her iki ekibin de temsilcileriyle görüşmelerlerde bulunduğunu söyledi.

"Ben her zaman Coritiba'ya yakındım, ama Cruzeiro ve Palmeiras temsilcileriyle de onların taleplerini yanıtsız bırakmamak için görüştüm. Ama benim yerim burası. Coritiba'yla görüşmelerim 2011'de başladı" diyen Alex, eşinin ve ailesinin de Coritiba'yı seçmesinden önemli rol oynadıklarını vurguladı.

Yeni ekibine olan sevgisini ve bağlılığını defalarca dile getiren eski Fenerbahçeli oyuncu, iki yıl boyunca top koşturacağı kulüpteki hedefini de açıkladı: Brezilya kupasını kazanmak ve tarih yazmak.

"DEİVİD VE LİNCOLN'LE GÖRÜŞTÜM" 

Alex, eski takım arkadaşı Deivid ve eski Galatasaraylı oyuncu Lincoln'le de görüştüğünü belirterek birlikte büyük başarılara imza atabileceklerini ve takıma yeni bir ruh kazandıracaklarını söyledi.

 

Alex Fenerbahçeli taraftarları da unutmadı. Kendisini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Alex, Coritiba'nın milyonlarca Fenerbahçe taraftarı kazandığı söyledi.

Umutla bekledikleri Alex tranfsferi nihayet gerçekleşmesine rağmen, Coritibalı taraftarlar yıldız futbolcuya 2013'ten itibaren izleme şansına erişebilecekler. Alex gelecek yılın ilk aylarına kadar sadece antenmanlara çıkacak kendi deyimiyle "Brezilya'daki yeni hayatına alışmaya çalışacak"

ALEX, FENERBAHÇE VE CORİTİBA'YI BİRLEŞTİRİYOR
Coritiba kulübü, resmi web sitesinde Fenerbahçe-Coritiba logosu üzerinde Türkçe-Porkekizce " Bu andan itibaren kalbimizde bir parça sarı-lacivert renk taşıyoruz" jestinden sonra, Alex'in Fenerbahçeli taraftara gönderdiği mesajı yayınladı.

"Alex, Fenerbahçe ve Coritiba'nın hislerini birleştiriyor" başlıklı yazıda, son günlerde Coritiba'nın Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarını on binden fazla Fenerbahçeli taraftarın ziyaret ettiği belirtilerek Alex sayesinde Türk taraftarlar ile özel bir bağ kurulduğu yazıldı.

FENERBAHÇE'NİN YERİ ÇOK ÖZEL
Alex kulübün web sitesinde yayınlanan özel videoyla Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etti.

Alex kulübe ve taraftarlara karşı hislerini şöyle dile getirdi."Fenerbahçe'nin yeri benim için çok özel. Sekiz sene boyunca Fenerbahçe formasını taşıdım. Iki çocuğum bu sürede dünyaya geldi, yani Fenerbahçe'yle çok yoğun bir ilişkim var. Evimin hangi köşesine baksanız Fenerbahçe ya da Türkiye ile ilgili bir şey bulursunuz. Fenarbahçe ile karşılık saygı ve sevgiye dayanan çok iyi bir ilişkimiz vardı. Bu da sonsuza kadar benimle yaşayacak"

Fenerbahçe tarafına "tüm kalbiyle" teşekkür eden ve taraftar ve kulüp için en iyisini arzu ettiğini söyleyen Alex, taraftara Türkçe veda etti: "Türkler sizi seviyorum, görüşürüz" 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.