Alex'in yalanlamasına Gökçen'den belgeli yanıt

Alex'in yalanlamasına Gökçen'den belgeli yanıt

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen'in 'Alex'le anlaşmıştık, sonradan o vazgeçti.' açıklamasına tepki gösteren ve iddiaları yalanlayan Alex'e Gökçen'in cevabı gecikmedi.

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Fatih Gökşen'in yaptığı açıklamada, gündeme bomba gibi düşen ''2007'de Alex'le el sıkışmıştık'' açıklamasını twitter aracılığı ile ''Bu çok komik'' sözleriyle yalanlayan Brezilyalı futbolcuya cevabı gecikmedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gökşen, ''Ben yalancı bir insan değilim. Bu işin şahitleri var, yazışmaları var, belgeleri var. Şimdi o belgeleri arattırıyorum bakalım o yazışmaları ortaya koyduktan sonra o ve o twitterdan bana sövenler neler diyecek. Bana yalan söylüyor diyen Alex bakalım bu kez nasıl twet atacak.'' açıklaması yaptı.

ALEX İÇİN AZİZ YILDIRIM'A YAPILANLAR AYIPTIR

Gökşen, "Kamuoyu ve insanlar benim Alex ile ilgili bu açıklamalarımı eski bir Galatasaraylı yönetici olarak değil sade bir Türk vatandaşı bir Türk işadamı olarak yaptığımı bilmeli." diyerek, şunları söyledi:

"Alex'in yaptıkları, Türk insanının duygularıyla oynaması bir Türk vatandaşı olarak benim kanıma dokunuyor. Çünkü biz toplum olarak saf ve duygusal bir toplumuz. O da bunu çok iyi biliyor ve duygularımızla oynuyor. Şayet o giderken o süreçte Fenerbahçelilerin, Türk insanının duygularıyla oynamaya kalkışmasa ben çıkıp bunları açıklamazdım. Yaptıkları benim zoruma gitti.

Bu kişi bu ülkenin 25 milyon euro'sunu cebine koydu ama bu ülkeye 25 kuruş yatırım yapmadı. Geride delikli bir tek kuruş bırakmadı. Bir okul mu yaptırdı bir garibana mı baktı, birini mi okuttu? Ama binlerce insan 25 milyon euro'muzu cebine koyup ülkesine götüren bu kişi için otobanı trafiğe kapattı, saatlerce havaifişek yüzünden havaalanını uçuş trafiğine kapattı.

İzmit'e Adapazarı'na insanlar saatlerce onun yüzünden gidemedi, trafikte kaldı. Bunlar bu uyanık insanın bir organizasyonuydu. 8 yıl tek kelime Türkçe konuşmayan o insan sitesinin içerisine binlerce taraftarı toplatarak camdan onlara Türkçe seslendi. Peki bugüne kadar neden tek kelime Türkçe konuşmadı? Çünkü bizim insanımız saf ve duygusal. O da bunu çok iyi kullandı. Fenerbahçeli bir çok yönetici dostum ve arkadaşım var. Onlara sorun Alex'in o transfer döneminde ne oyunlar yaptığını nasıl pazarlıklar yaptığını, anlatsınlar. Hayatı para, para demekle geçen bir insan o. Aziz Yıldırım'a yazık. Bu insan Fenerbahçe için neler yaptı ne yatırımlar yaptı. Ve insanlar bu Alex için Fenerbahçe için sağlığını vermiş, her şeyini vermiş Aziz Yıldırım başkanı topa tutuyor. Bu günahtır beyler."

ALEX, MAÇA GİDERKEN BİZE TELEFON AÇAN KİŞİDİR

Gökşen, "Aslında Alex'e cevap vermek istemezdim ama kimse hayatım boyunca bana yalancı demedi, dedirtmem de. O'nun açıklamalarını duyduktan sonra hemen bu yazışmaları aratmaya başladım. Alex'in beni tanımadığı yönündeki sözleri doğru. Çünkü bu yazışmalar kulübümüzdeki profesyonel kişi tarafından yapılıyordu. Kaldı ki bu teklif bizden gitmedi, onlar bize geldi." diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"İlk yazıyı yazan da menajeri Juan Figer'dir. Tabii üzerinden beş yıl geçti, inşallah tüm evrakları yazışmaları bulur ortaya koyarız ve Türk insanımız bu Alex'in gerçek yüzünü görür. Bu Alex hem Fenerbahçe'lilerin hem de Türk insanının duygularıyla oynamıştır. Bu Alex biz Florya'dan maça giderken bize otobüsteyken telefonla haber yollatıp çocuğunun hastalığı yüzünden oynamayacağını söyleyen kişidir.

Fenerbahçe taraftarının önemli bir kısmı da böyle bir insan için sabahlıyor, otobanı kapatıyor. Heykelini yapıyor. Heykel dikmek bu kadar ucuz mu? Fenerbahçe camiasında Alex'e gelene kadar heykeli yapılacak onlarca insan var. Onlara günah. Alex kim? Allah aşkına bırakın Fenerbahçeliliği, Galatasaraylılığı da şu Tafferel'in kariyerine ve duruşuna bir bakın. Sonra Alex'e. Adam Brezilyanın efsane futbolcusu. Dünya Kupasını kaldırmış bir kalecisi. Adına ülkesinde plajlar yapılmış Brezilyada krallar gibi bir insanın duruşuna bir bakın.

Bir de Brezilya'da sıradan bir oyuncu olan Alex'in duruşuna. Adam kayınpederinin takımına gitti, burada yaptığı gibi orada da aynı taraftar organizasyonlarını yaptı. Helikopter organizasyonu. Bu ülkeden aldığı 25 milyon euro'ya karşı geride bıraktığı tek şey ne yazık kı bir tek tercüman Samet oldu."

Gökşen, Brezilyalı futbolcunun oturduğu villasına daha ilk günü 18 kişinin talip olmasının, ev sahibi ve emlakçısıyla gazete ve televizyonlarının röportaj üstüne röportaj yapmasının artık kendisine pes dedirttiğini belirterek, "Umarım evinde kullandığı klozet kapağı da değişmemiştir." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.