TADF Başkanı A. Çınar'dan teşekkür mesajı

TADF Başkanı A. Çınar'dan teşekkür mesajı

Pazar gunu ,Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu Baskanligina secilen Ali Cinar, kongre sonrasi bir tesekkur mesaji yayinladi.

Pazar gunu ,Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu Baskanligina secilen Ali Cinar, kongre sonrasi bir tesekkur mesaji yayinladi. Mesajinda “ Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu Baskani secilmis olmam dolayisi ile tesekkur ve tebrik mesaji yollayan Dernek Baskanlarimiza, Dernek Temsilcilerimize, Sivil Toplum Kurulusu Liderlerine ve Vatandaslarimiza tesekkurlerimi sunuyorum. Secim'de oy veren ve vermeyen herkesi ama herkesi kucakliyorum ve kapimiz herkese acik olacaktir dedi.

 

Secim konusmamda belirtitgim gibi Ataturkun gosterdigi yolda durust,seffaf ve birlik ve beraberlik icinde Ülkeme ve Türk-Amerikan topluma en iyi şekilde hizmet etmeye söz verdigini hatirlatan Cinar, ‘Iliski Odakli” olmayan “ Icraat Odakli” olan bir anlayis yaklasimi ile calismaya ekibi beraber ile basladigini belirtti.

 

Amerikanin en eski ve en buyuk cati kurulusu olan Federasyonumuzun en iyi sekilde yonetilmesi ve Turk toplumu ile iliskilerimizin gelistirilmesi anlaminda bir cok calismamiz baslamistir diyen Cinar, yarin ekibi ile beraber KKTC Cumhurbaskani Sn Dervis Eroglu, Persembe Gunu New York Ticaret Ateseliginin organize ettigi TurkTech toplantisi ile Cuma gunude ile beraber New York Senatoru Charles Schumer ile gorusecegini kaydeden Cinar, gelecek hafta detayli bir basin aciklamasi yapacaginida belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.