Ali Dürüst'ten Melo açıklaması

Ali Dürüst'ten Melo açıklaması

Sezon hazırlıkları kapsamında bugün İtalya'nın Lazio takımıyla hazırlık maçı yapacak Galatasaray İzmir'e geldi. Kafileyle birlikte İzmir'e gelen yönetici Ali Dürüst Melo'nun transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu

 

Sezon hazırlıkları kapsamında bugün İtalya'nın Lazio takımıyla hazırlık maçı yapacak Galatasaray İzmir'e geldi.

İzmir Atatürk Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak Lazio maçı için Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesini sarı-kırmızılı taraftarlar yalnız bırakmadı.

Tezahüratlarıyla takımlarına destek olan seyirciler, takım otobüsünün ayrılmasının ardından yönetici Abdurrahim Albayrak'a yoğun ilgi gösterdi.

Galatasaray'da en son oynanan Olimpija Ljubljana maçında Slovenya'ya götürülmeyen Elmander takımla birlikte İzmir'e geldi.

Melo'nun transferi

Takımla birlikte İzmir'e gelen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalyan ekibi Lazio ile İzmirli sporseverlerin desteğiyle keyifli bir karşılaşma oynayıp, Süper Kupa maçına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi.

Dürüst, Melo transfere ilişkin bir soruya da, ''Melo ile ilgili karşı teklifimizi yaptık. Son gelişmelerden sonra artık kiralık düşünüyoruz. Bunu değerlendireceğiz'' yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.