Ali Tanrıyar'ın vefatı

Ali Tanrıyar'ın vefatı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, başsağlığı mesajı yayımladı- Türkiye Futbol Federasyonu da başsağlığı dileğinde bulundu

 

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün eski başkanlarından Prof. Dr. Ali Tanrıyar'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Özbek, kulübün internet sitesinde yer alan mesajında, Tanrıyar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Ali Tanrıyar'ın sadece Galatasaray Kulübüne değil, Türk spor, bilim ve siyaset hayatına katıda bulunduğunu aktaran Özbek, şunları kaydetti:

"Döneminde Türk spor tarihinin en büyük başarısına ulaşan altyapının kurucusu olan Ali Tanrıyar, zor zamanlarda elde edilen ulaşılması güç başarılarla sadece Galatasaraylıların değil aynı zamanda Türk ulusunun da bu büyük bir gurur yaşamasını sağlamıştır. Sadece bir spor adamı değil aynı zamanda bilim ve siyasette de ülkesine özveriyle ve büyük bir başarıyla hizmet eden Ali ağabeyimizin hatırasını her daim yaşatacağımıza söz veriyor, başta Tanrıyar ailesi olmak üzere ulusumuza ve camiamıza başsağlığı diliyorum."

 

- TFF de mesaj yayımladı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Ali Tanrıyar'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Kulübü eski başkanlarından, 7. ve 18. dönem İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Prof. Dr. Ali Tanrıyar'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Prof. Dr. Ali Tanrıyar'a Allah'tan rahmet; ailesi ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.