ALİAĞA Belediyesinden GENÇLERE Bilgisayar EĞİTİMİ

ALİAĞA Belediyesinden GENÇLERE Bilgisayar EĞİTİMİ

2011-2012 dönemi Eğitim ve kültür sanat faaliyetlerine başlayan Aliağa Belediyesi, Aliağa’daki gençlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifikalı Bilgisayar Eğitimi verecek. Belediye tarafından açılacak olan kursa başvurular 22 Eylül tarihine kadar yapıla

2011-2012 dönemi Eğitim ve kültür sanat faaliyetlerine başlayan Aliağa Belediyesi, Aliağa’daki gençlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifikalı Bilgisayar Eğitimi verecek. Belediye tarafından açılacak olan kursa başvurular 22 Eylül tarihine kadar yapılacak. Bilgisayar kursları, Aliağa Belediyesi İnternet Evi’nde yapılacak.

 
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN BİLGİSAYAR EĞİTİMİ FIRSATI
Aliağa Belediyesi, Aliağa'da işyerlerinde çalışan ya da eğitim alarak iş bulma şansını arttırmak isteyen gençlere yönelik bilgisayar kursu düzenleyecek. Microsoft Office programları olan Word, Excel ve PowerPoint başta olmak üzere çeşitli temel bilgisayar programları ve işletim sistemlerini kapsayan eğitim hafta içi her gün 18.00–21.00 saatleri arasında verilecek.
 
KURS KAYITLARI BAŞLADI.
Aliağa Belediyesi tarafından başlatılacak kurs için katılım sayısı sınırlı olduğundan ön kayıt yaptırılması gerekiyor. Başvurular şahsen Aliağa Zeytinli Park içinde bulunan Aliağa Belediyesi Konservatuarına yapılacak. Başvuru için 0232 616 6477 numaralı telefondan ve konservatuar@aliaga.bel.tr mail adresinden eğitimle ilgili bilgi alınabilecek.
 
KONSERVATUAR KURSLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR
Öte yandan, her yıl ortalama bin kursiyerin eğitim gördüğü Aliağa Belediyesi Konservatuarı’nda yeni dönem kurs kayıtları da sürüyor. 
Aliağa Belediyesi Konservatuarında Ekim ayı başından itibaren Keman, piyano, bağlama, gitar, ritimsel terapi, ud, çocuklar ve yetişkinler için tiyatro, resim, halk oyunları, latin dansları, satranç, bilgisayar, Türk halk müziği ve Türk sanat müziği koroları kursları başlayacak. Okur-yazar olan herkesin kayıt yaptırabildiği ve yaş sınırlaması olmayan kursların kayıtları Zeytinli Park içinde yer alan Açıkhava Tiyatrosu’na yapılabilecek. Kursiyerler kayıt bilgilerini 616 8977 nolu telefondan bilgi alabilecek   
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.