Alperen Şengün Dönüyor!

Alperen Şengün Dönüyor!

Yaşadığı ciddi sakatlıktan ötürü daha önce sezonu kapattığı düşünülen Alperen Şengün’ün 2023/24 NBA Play-In maçlarında oynama ihtimali belirdi.

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Son yapılan tetkiklere göre Alperen’in sağ dizi ve ayak bileğindeki sakatlıkları ilk başlarda korkulduğu kadar ciddi değil ve ameliyat olmasını gerektirmiyor. Ama ciddi bir burkulma yaşadığı için en azından normal sezonda oynamaması uygun görüldü.

Houston Rockets takımı son 10 maçını da kazanarak müthiş bir çıkış yakaladı ve play-in turnuvasına katılabilmek için sıralamada üzerine çıkması gereken Golden State Warriors takımının sadece bir galibiyet gerisinde. 2023/24 NBA normal sezonunun bitmesine iki takım için de 10’ar maç kaldı. Eğer Houston Rockets play-in turnuvasında oynamaya hak kazanırsa Alperen’in bu maçlarda parkelere dönmesi bekleniyor.

Alperen Şengün sakatlanmadan önce bu sezon oynadığı 63 karşılaşmada yakaladığı 21,1 sayı, 9,3 ribaunt, ve 5,0 asist ortalamalarıyla takımının en önemli kozu olmuştu.

Peki ne olmuştu?

Alperen Şengün 9 Mart 2024 tarihinde oynadıkları Sacramento Kings müsabakasında rakibin hızlı hücumunu karşılarken yere kapaklanmış, acıyla dizini tutmuş ve ardından tekerlekli sedyeyle sahayı terketmek zorunda kalmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.