Alperenler, Ankara'ya akın etti

Alperenler, Ankara'ya akın etti

Türkiye'nin değişik illerinden gelen Alperenler genel başkanlarını son yolculuğuna uğurlamak için Başkent'e akın etti.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.



Türkiye'nin değişik illerinden Ankara'ya akın eden BBP'liler ve Alperen Ocakları'na bağlı gruplar, 19 Mayıs Stadyumu'ndan yürüyüş yaparak genel merkez binasının bulunduğu Çankaya ilçesindeki Tuna Caddesi'ne geldi.


Grup, ellerinde Türk bayrakları ve Yazıoğlu'nun fotoğrafları ile 'Hepimiz Muhsin'in askerleiyiz', 'Muhsin Alperen', 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları atarak genel merkez binasına yürüdü.


Genel merkez binasına gelen gruplar, burada tekbir getirdi. Sabahın erken saatleri ile beraber genel merkez binasının önü Türkiye'nin değişik illerinden gelen alperenler ile dolup taştı.


BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıoğlu için genel merkez binasında, TBMM'de ve Kocatepe Camii'nde tören yapılacağı öğrenildi. Yazıcıoğlu'nun naaşı, cenaze töreni sonrasında Altındağ ilçesi Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan Tacettin Dergahı'nın bahçesine defnedilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :