Altan Habertürk TV'yi kötü bozdu!

Altan Habertürk TV'yi kötü bozdu!

Star yazarı Mehmet Altan, Habertürk TV'yi, yayını yarıda keserek girdiği son dakika haberi nedeniyle canlı yayında eleştirdi

Habertürk ekranlarındaki referandum tartışması Star yazarı Mehmet Altan'ın ilginç tepkisine sahne oldu. Altan, Habertürk TV'yi yayını yarıda keserek girdiği son dakika haberi nedeniyle canlı yayında eleştirdi.

Ece Üner'in modere ettiği programda Prof. Ersan Şen ile Mehmet Altan yaklaşan referandumu değerlendirdi. Tartışmanın ortasında Altan'ın sözünü kesen Üner bir son dakika gelişmesi olduğunu ve muhabir Ünsal Ünlü'ye bağlanmaları gerektiğini söyledi. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un görevini devrettiği resepsiyondan pek de önemli olmayan bazı detayların aktarıldığı 'son dakika haberi' bittikten tekrar söz alan Mehmet Altan, Habertürk ekranlarında Habertürk TV'yi eleştirdi.

"BU NASIL SON DAKİKA?" TEPKİSİ!
Star
gazetesi baş yazarı, 'Bakın şimdi yayını kesip bu haberi son dakika diye girdiniz. Hiç bir Avrupa Birliği ülkesinde mümkün değil. Savunma bakanının bir memuru görevini devrediyor ama siz onu pat diye son dakika diye giriyorsunuz. Vay efendim ne demiş, şunu demiş bunu demiş, mesele bu zaten." dedi.

Altan'ın eleştirisi karşısında zor durumda kalan Ece Üner ise yanıtsız kalmayı tecih etti.

İşte o anlar:


gazeteciler.com

Etiketler :