Altın Kalemler Şiir Antolojisi Palmiye Yayınlarından çıktı

Altın Kalemler Şiir Antolojisi Palmiye Yayınlarından çıktı

Eğitimci yazar Fatma Çetin Kabadayı ve Eğitimci Şair Kemalettin Kalkan’ın hazırladığı, Türkiye ve Azerbaycan’dan 72 şairin katılımıyla hazırlanan Altın Kalemler Şiir Antolojisi Palmiye Yayınlarından çıktı.

Yavuz Bülent Bakiler’in arka kapak yazısını yazdığı ve “Görmeden sevilecek eser” diyerek bahsettiği, Yeminli Mali Müşavir-yazar- Öğretim Görevlisi İslam Çankaya, Bestekâr Vural Şahin, Ansiklopedist İhsan Işık, Şair-sunucu Kasım Alper Özdemir, Söz yazarı Ali Tekintüre gibi isimlerinde bulunduğu antoloji 304 sayfadan oluşuyor.

Eğitimci Şair Kemalettin Kalkan “Bu antolojinin çıkartılmasında, başta bu antolojiye katılan değerli şair arkadaşlarıma, antolojimizde "U" dönüşü yapacak kadar büyük emeği olan Iğdır'ın değerli şair ve yazarı Sayın İslam Çankaya'ya, Sayın Nizamettin Onk hocama, Palmiye Yayınları'na, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Seçkin antolojiler arasında sayılan bu eserin ilim Iğdır'dan çıkmasından dolayı da bir Iğdırlı olarak ayriyeten gurur duyuyorum,” dedi.

Yazar Fatma Çetin Kabadayı ise “Güzel bir esere imza attık, her şairimizin bir sayfa biyografisine, üç sayfa şiirine yer verdik. Türkiye ve Azerbaycan şairleri için de bir kaynaşmaya vesile olduğu kanısındayım. Katılımcıların memnuniyetleri bizi de çok mutlu etti, yakında öykü antolojimizin de duyurusunu yapacağız, şu sıralar hazırlık aşamasındayız,” dedi.

Antolojiye katılan şair ve yazarların isimleri şu şekildedir;


Adem EFİLOĞLU, Afrahim HÜSEYNLİ, Ahmet SARGIN,Akay AKTAŞ, Ali TEKİNTURE,Alper Tunga KUMTEPE, Ayşat ARTAN, Baycan EKİNCİ,Bayram GÜNEŞ, Besim ÇİÇEK,Cemil DUR, Çetin KALKAN, Emine ALAGÖZ, Eşref AZĞIN, Fahrettin ALAY, Fatma BACARA ÇAĞLAYAN, Fatma ÇETİN KABADAYI, Feyzullah AKGÜL, Gündüz AYDIN, Haşim KALENDER, Hakan Tarık OSMANOĞLU, Hasan GÖK, Haydar ÜNAL, Hikmet ONAÇ, Hüseyin EKER, İbrahim DÜĞER, İhsan IŞIK, İslam ÇANKAYA, İsmail ÇOLAK, İsmail ÖZMEL, İsmail ULURAK, Kasım Alper ÖZDEMİR, Kaşif Kani ERTÜRK, Kemalettin KALKAN, Könül ORDUBADİ,Lütuf VELİ, Mahmut Çetin ZORBA, Mehmet BUDAK, Mustafa BALTA, Nedim UÇAR, Nizamettin IŞILDAK, Nizamettin ONK, Nizamettin UCA, Nurettin AKÇAY, Ömer SAYIL, Raif ARAS, Ramiz ÖZLER, Seadet ELEKBEROVA, Selahattin YILMAZ, Selma TÜRKYILMAZ, Serdar ÜNSAL, Sevim YAKICI, Sevgi AYYILDIZ, Sibel UNUR OZDEMİR, Seyfettin ÇETİNER, Süleyman BÜYÜKDAĞ, Süleyman KARACABEY, Süreyya KAYA,Ümit SEYHAN,Tevekkül ENVERGIZI, Veysel TURGUT, Vidadi AĞDAMLI, Vural ŞAHİN,Yavuz Bülent BAKİLER, Yılmaz GÜL,Yonca ŞAHİN,Yusuf ERKİŞİ, Zeynep NAHÇIVANLI, Ziya Zakir ACAR ve Zübeyde GÖKBULUT

 

Palmiye Yayınları aracılığıyla katılımcılara dağıtımı yapılan kitap kitapyurdu.com’da da satışa sunuldu.

 

Haber: Fatma Çetin Kabadayı

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum