Amerika bu Türk'ü konuşuyor

Amerika bu Türk'ü konuşuyor

ABD'nin New York eyaletinde yaşanan bir soygun olayıyla Sacramento şehrinde yaşanan bir başka market soygunu arasındaki fark güvenlik kamerasıyla ortaya çıkıyor

ABD'de güvenlik kameralarına yansıyan iki farklı soygun olayında bir Türk, dükkanına giren 2 soyguncunun silahını ellerinden alıp kovalarken, diğer soygunda ABD'li market sahibi kasayı soyguncuya teslim etmesine karşın vurulmaktan kurtulamıyor.

New York'ta bir market işleten Mustafa Yakupoğlu, marketine gece saatlerinde giren biri silahlı 2 soyguncu karşısında soğukkanlılığını koruyarak ve büyük bir cesaret örneği göstererek soyguncuların silahını elinden alıyor ve marketin dışına kadar kovalıyor.

Korkusuzca soyguncuları etkisiz hale getiren ve dükkanından uzaklaştıran Yakupoğlu, hem canını hem malını kurtarırken, Sacramento'da yaşanan bir başka soygun olayında da bu olanların neredeyse tam tersi yaşanıyor. Bu kez soyguncu bir kişi. Ama market sahibi ABD'li son derece pasif kalarak kasayı hemen teslim ediyor. Üstüne bir de soyguncunun elindeki silahın kurşunlarına maruz kalan market çalışanı tek kurşunla vurularak yere seriliyor. Polis ekiplerince hastaneye giderken öldüğü belirtilen market çalışanı, boyguncu karşısında aynı cesareti gösterememesini canıyla ödüyor.

Etiketler :